Twisten neden öldü? Twisted Fate ne demek?

Twisten'in neden öldüğü veya akıbeti son günlerde oyun dünyasının en çok merak edilen konuları arasında yer alıyor. League of Legends dünyasının efsane karakterlerinden Twisted Fate ile ilgili de yine benzer sorular soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Twisten neden öldü? Twisted Fate ne demek?

Twisten neden öldü veya öldü mü soruları bu aralar merakla soruluyor. Valorant oyuncusu hatta en ünlü oyuncularından Twisten'den acı haber geldi.

TWISTEN NEDEN ÖLDÜ?

Twisten'in ölüm haberi takım arkadaşları tarafından verildi.

Twisten neden öldü? Twisted Fate ne demek?
Twisten

 

Twitter üzerinden yapılan açıklamada, "VALORANT oyuncumuz Karel "Twisten" Ašenbrener'in dün gece vefat ettiğini sizlerle paylaşmaktan büyük üzüntü duyuyoruz.
Bu yıkıcı kaybın derin üzüntüsünü yaşıyoruz ve bu zor zamanda ilk düşüncelerimiz ve dualarımız ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte. Tüm Team Vitality Organizasyonu bu haberle mahvoldu ve günün geri kalanında tüm iletişimleri durduracağız. Huzur içinde yat Karel" denildi.

Açıklamada Tiwsten'in neden öldüğü ise belirtilmedi.

TWISTED FATE NEDİR?

Twisted Fate, League of Legends adlı bir bilgisayar oyununda yer alan bir karakterdir. Oyunun hikâyesine göre Twisted Fate, bilinen gerçek adı Tobias Felix olan bir kumarbaz ve suçlu karakteridir. Hikâyesi, İskambil Ustası olarak da bilinen Twisted Fate'in kaçak yaşamını ve kumarhanelerdeki becerilerini konu almaktadır.

Twisted neden öldü Twisted Fate ne demek
Twisted neden öldü Twisted Fate ne demek

 

Tobias Felix, Yılankavi Nehri'nin göçebe halkının arasında doğmuş ve dışlanmış biri olmuştur. Halkı, egzotik mallarını satmaları nedeniyle hoş karşılamamaktadır. Ancak Tobias, iskambil kartlarıyla oynamayı keşfettikten sonra kumar çadırlarında beceri oyunları oynamaya başlar. Büyükbabası ve halasının ona öğrettikleri sayesinde kısa sürede bu oyunlarda ustalaşır ve kartların sırlarını çözer. İskambil kartlarına olan doğaüstü yeteneği sayesinde hile yapmakla suçlanmasına rağmen kanıtlanamaz.

Bir gece, Tobias tüm servetini kaybeden bir grup adam tarafından dövülür ve kasaba halkı tarafından sürgün edilir. Bu olayın ardından Tobias, kasabadan kasabaya dolaşarak kumarhanelerde para kazanmaya başlar. Yeteneği sayesinde kazandığı paralar, zalimlerin ve mağrurların ellerinden alınmasıyla dolu bir hayat sürdürmesini sağlar.

Twisted neden öldü Twisted Fate ne demek
Twisted neden öldü Twisted Fate ne demek

 

Bir gün kumar masasında Malcolm Graves adında bir adamla tanışır. İkisi birlikte dolandırıcılık ve soygun gibi şaibeli işlere atılır. Twisted Fate, kartlara olan bağlılığının ve yeteneğinin onu yönlendirdiğini hisseder. Ancak bir soygun sırasında şansları ters gider ve Graves yakalanırken Twisted Fate kaçar.

Bu olaydan sonra Twisted Fate, Graves'i hapishaneden kurtarmaya çalışır ancak başarısız olur. Kendisine yeni bir isim olan Twisted Fate'i takarak eski yaşamını geride bırakır ve suç zanaatına devam eder. Bilgewater limanında Graves ile tekrar karşılaşır ve aralarındaki anlaşmazlıkları bir kenara bırakıp iş birliği yaparlar.

Twisted neden öldü Twisted Fate ne demek
Twisted neden öldü Twisted Fate ne demek

 

Twisted Fate'in hikâyesi, maceralarla dolu bir yaşamı ve kumarhanelerdeki becerileri üzerine odaklanır. Oyun içinde Twisted Fate, bir kart ustası olarak rakiplerini kandırmak ve kumar oyunlarında üstünlük sağlamak için kartlarını kullanır. Yetenekleri arasında kartlarını fırlatarak hasar verme, düşmana kısa süreli bir sıçrama yeteneği kazandırma ve kaderin dönüşümü adlı büyüsünü kullanarak rakiplerini etkileme gibi özellikler bulunur.

Yorumlar