Türk genci sokak ortasında çivili tahtayla saldırıya uğradı

Belçika'nın Flaman Bölgesi’nde Talha Yıldız (17) isimli Türk asıllı genç 2 arkadaşıyla birlikte sokakta yürürken saldırıya uğradı. Hamme şehrinde çivili sopayla saldırıya uğrayan genç, ağır yaralandı.Saldırıya şahit olan arkadaşları...

Google Haberlere Abone ol
Türk genci sokak ortasında çivili tahtayla saldırıya uğradı

Belçika'nın Flaman Bölgesi’nde Talha Yıldız (17) isimli Türk asıllı genç 2 arkadaşıyla birlikte sokakta yürürken saldırıya uğradı. Hamme şehrinde çivili sopayla saldırıya uğrayan genç, ağır yaralandı.

Saldırıya şahit olan arkadaşları olayı şöyle anlattı: "Bir kişi arabayla yaklaşarak bir şeyler söyledi. Biz anlamadık. Bunun üzerine Talha arabaya doğru gitti. Sürücü, aracından çıkarak bagajından aldığı sopayı Talha’nın başına vurdu. Sopanın ucunda çiviler olduğunu sonradan fark ettik."

Başından ağır yaralanan Talha Yıldız hemen hastaneye kaldırılarak müşahede altına alındı. Bir müddet komada kalan Talha Yıldız, doktorların müdahalesiyle hayati tehlikeyi atlatmayı başardı.

Saldırıya uğrayan Talha Yıldız, Cihan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Adam arabasının yanındaydı. Bana bir şey dedi ben yolun sağ tarafında gidiyordum anlamadım. Yolun soluna geçtim beni görünce panikledi ve arabasının bagajından sopayı çıkarttı. Aramızda 2-3 metrelik mesafe vardı. Vuracağını hiç tahmin etmedim. Öyle olsa kolumla kendimi korurdum. Üzerinde çivili sopayla bana vurmasıyla birlikte düşmem bir oldu." dedi.

Çocuğunun uğradığı saldırıya anlam veremeyen Talha’nın annesi ne saldırganı tanıdıklarını ne de saldırganın kendilerini tanıdığını söyledi. Anne Yıldız, “Şoke olduk. Nasıl olduğunu, neden yaptığını anlayamadık. Zaten bizim aklımızı da kurcalayan o. Suçsuz yere tanımadığı bir çocuğa neden saldırır..."

Reşit olmadığı için Talha'nın kafasındaki çivilerin kendilerinden imza alınana kadar çıkartılmadığını belirten anne, oğlunu o halde görünce bayıldığını ifade etti. Çivilerin ise beyne zarar vermeden çıkarıldığı belirtildi.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Talha Yıldız’a üzeri çivili tahta sopayla saldırdığı düşünülen şüpheli şahıs olay sonrasında gözaltına alındı. Delil yetersizliğinden dolayı önce serbest bırakılan şüpheli şahıs ertesi gün yeni deliller elde edilmesi üzerine tekrar gözaltına alındı. CİHAN

Yorumlar