Burak Hasar kimdir nerelidir? Memleket Partisi Ankara Adayı Zafer Burak Hasar kim?

Muharrem İnce'nin seçimlere girme kararı alan partisi Memleket Partisi'nin Ankar adayı Burak Hasar oldu. Memleket Partisi, 31 Mart Yerel Seçimleri için Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı: Dr. Burak Hasar. İnce ve Özel'in görüşmesinin ardından, parti bu şekilde bir karar aldı.

Google Haberlere Abone ol
Memleket Partisi Ankara adayı açıklandı

Memleket Partisi, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde önemli bir karar alarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirledi. Genel Başkan Yardımcısı Dr. Burak Hasar, partinin Ankara'daki yarışta yüzünü temsil edecek isim oldu. Bu karar, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve CHP lideri Özgür Özel arasında gerçekleşen görüşmenin ardından kamuoyuna duyuruldu. İki liderin buluşması, seçimler öncesinde siyasi sahnede yeni bir sayfa açılmasına işaret ediyor.

BURAK HASAR KİMDİR?

Dr. Burak Hasar, 1975 yılında dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini Mersin'de tamamlayarak, 1993'te İçel Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Akademik kariyerine Hacettepe Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi'nde başlayan Hasar, lisans eğitimini burada tamamladıktan sonra doktora ve uzmanlık eğitimini Gazi Üniversitesi Periodontoloji Anabilim Dalı'nda sürdürdü. 2000 yılından itibaren kendi kurduğu Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde Dişeti Hastalıkları Ve Cerrahisi Uzmanı olarak hizmet vermekte.

MESLEKİ BAŞARILAR VE İLGİ ALANLARI

Dr. Hasar, 2012-2016 yılları arasında Ankara Dişhekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlenmiş, alanında öncü bilimsel çalışmalara imza atmıştır. Özellikle "Tomografi Destekli Kılavuzlu İmplant Cerrahisi" konusunda uzmanlaşan Hasar, sağlık sektöründe uluslararası firmalara danışmanlık yapmanın yanı sıra, yurtiçinde mesleki eğitimler de vermektedir. Ayrıca, bir özel üniversitede "Sağlıkta İnovasyon ve Simulasyon İle Eğitim, Uygulama Ve Araştırma Merkezi"nin Danışma Kurulu üyesidir.

Hasar, çok yönlü bir kişiliğe sahip. Basketbol, yelken sporları, bilim ve felsefe ile ilgilenen Hasar, iyi derecede İngilizce ve orta derecede Almanca bilmektedir. Evli ve iki kız çocuğu babası olan Hasar, aile hayatına büyük önem vermektedir.

Yorumlar