Süleyman Soylu istifa mı etti? iddialar doğru mu?

Süleyman Soylu istifa mı etti? iddialar doğru mu sorusu yaptığı açıklamaları pek de ciddiye alınmayan Feyzi İşbaşaran tarafından ortaya atıldı. İşbaşaran'ın iddiasına göre Soylu istifa etti, Erdoğan da Bahçeli'ye İçişleri bakanlığı için iki isim önerdi.

Google Haberlere Abone ol
Süleyman Soylu istifa mı etti? iddialar doğru mu?

Süleyman Soylu istifa mı etti? iddialar doğru mu? AK Parti'den ayrıldıktan sonra siyasi olarak ciddiyetini de kaybeden AK Parti’nin Eski Elazığ milletvekili Feyzi İşbaşaran’dan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında istifa iddiası ortaya atıldı. Süleyman Soylu istifa mı etti? iddialar doğru mu?

Süleyman Soylu istifa mı etti? iddialar doğru mu?
Caption

 

Sedat Peker'in daha önceki mesajlarında darp ettirdiğini söylediği Feyzi İşbaşaran twitter hesabından paylaştığı kulis habere göre Süleyman Soylu İçişleri Bakanlığı görevinden istifa etti.

Feyzi İşbaşaran'ın iddiasına göre, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye İçişleri Başkanlığı için iki isim önermiş.

Feyzi İşbaşaran’ın sosyal medyada biranda gündem olan tweet’inde şunlar ifadelere yer verildi

"KULİS BİLGİSİ:

-Süleyman Soylu istifa etmiş (Affını istemiş)

-Erdoğan, İçişleri Bakanlığı için D.Bahçeli’ye iki isim önermiş"

Feyzi İşbaşaran'ın iddiasının ciddiyeti tartışılırken; konuyla ilgili hükümet veya AK Parti kanadından herhangi bir açıklama gelmedi. 

SOYLU GÖREVİ BAŞINDA

Süleyman Soylu görevi başında olduğunu en son akşam saat 18.00'de Bitlis'ten attığı Twitter mesajıyla duyurmuştu. 

Süleyman Soylu istifa mı etti? iddialar doğru mu?
Süleyman Soylu istifa mı etti sorusuna cevap

 


 

Yorumlar