Şenol Güneş: Bunları Trump ve Macron'a sorun

Paris'te Fransa milli takımı ile karşı karşıya gelen A Milli Takımımız 1-1 beraberlik elde ederek gruptaki liderliğimi korumayı başardı. Maçın ardından gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Güneş, bir gazetecinin Barış Pınarı Harekatı ile ilgili sorusuna "Bunları, Trump veya Macron'a sormanız gerek. Dünyayı onlar yönetiyor, ben takımı zor yönetiyorum" yorumunu yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş: Bunları Trump ve Macron'a sorun

A Milli Futbol Takımımız Fransa'nın başkenti Paris'te Fransız milli takımı ile karşı karşıya geldi. 1-1 sona eren maçın ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş kameraların karşısına geçerek soruları yanıtladı.

Barış Pınarı Harekatı ile ilgili gelen bir soru üzerine Şenol Güneş, "Çocuklarımızın ülkemizde kalmasını istiyoruz. Böyle durumlarda futbolcu sahada elini kalbine götürür ya da bir işaret yapar. Burada kötü niyet aramamak gerek. Askerlerimizi birini öldürsün diye göndermiyoruz, bunu istemiyoruz. Bize karşı yapılan saldırı sonucunda biz oradayız. Bunları, Trump veya Macron'a sormanız gerek. Dünyayı onlar yönetiyor, ben takımı zor yönetiyorum" yorumunu yaptı.

Yorumlar