Sen Türkülerini Söyle jüri üyeleri kim?

Sen Türkülerini Söyle yarışmasının jüri heyetinde yer alan isimlerin kimler olduğu merakla soruluyor. Özellikle üyelerden birini birçok seyirci karıştırıyor. Belkıs Akkale olduğu sanılan isim aslında farklı bir kişidir. Peki, jüri heyetinde kimler var?

Google Haberlere Abone ol
Sen Türkülerini Söyle jüri üyeleri kim?

Sen Türkülerini Söyle jüri üyeleri yarışmayı izleyen seyirci tarafından merakla soruluyor. TRT 1'de Turgay Başyayla'nın sunumuyla ekrana gelen "Sen Türkülerini Söyle" yarışmasının jüri üyeleri dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle de Belkıs Akkale ile benzerliğiyle dikkat çeken ismin kim olduğu ise merakla soruluyor. 

SEN TÜRKÜLERİNİ SÖYLE JÜRİ ÜYELERİ KİM?

TRT 1'in yeni Türkü yarışması Sen Türkülerini Söyle yeni bölümleriyle her hafta Salı günü saat 20:00 'da TRT 1'de ekranlara gelmektedir.

Sen Türkülerini Söyle jüri üyeleri,

- Öykü Gürman

- Emre Yücelen

- İsmail Altunsaray

- Aysun Gültekin

- Cengiz Özkan'dır. 

ÖYKÜ GÜRMAN

41 yaşında olan Öykü Gürman 4 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. Türk pop ve flamenko şarkıcısı, oyuncu. 2007 yılında ikiz kardeşi Berk ile Öykü ve Berk adlı grubu kurmuşlardır. Grup, 2010 yılında sona ermiştir.

EMRE YÜCELEN

47 yaşında olan Emre Yücelen 26 Temmuz 1976 Sakarya doğumludur. Yücelen müzisyendir. Lise yıllarında Etwox müzik grubunu kurdu. 

İSMAİL ALTUNSARAY

43 yaşında olan İsmail Altunsaray 19 Ağustos 1980 tarihinde Kırşehir'de dünyaya geldi. 

AYSUN GÜLTEKİN

60 yaşında olan Aysun Gültekin 1963 yılında Erzurum ilinin İspir ilçesinde dünyaya geldi.

CENGİZ ÖZKAN

56 yaşında olan Cengiz Özkan 1967 yılında Sivas'ın Divriği ilçesinde dünyaya geldi. TRT radyosunda Turan Engin, Ali Ekber Çiçek, Tuncer İnan, Nida Tüfekçi ile beraber çalışmıştır.

SEN TÜRKÜLERİNİ SÖYLE SUNUCUSU TURGAY BAŞYAYLA

Turgay Başyayla adını Türkiye gezi program ve yemek programlarıyla hatırlıyor. 

Turgay Başyayla 1976 yılında Zonguldak ilinde dünyaya geldi. Ancak aslen babası Çankılı olduğu için kendisi de aslen Çankırılı'dır.

Başyayla ilk, orta ve lise eğitimini memleketi Çankırı'da tamamladıktan sonra KKTC'de üniversite eğitimi aldı. 

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler Bölümününü okuyan Turgay Başyayla hem sunuculuk hem de şarkıcılık yapıyor.

Turgay Başyayla'nın çıkardığı ilk albüm 2000 yılında çıkardığı "Nazlıcan" albümüydü. 

Şarkıcılık ve sunuculuğunun yanında aynı zamanda bir oyuncu da olan Başyayla ilk oyunculuk deneyimini de "Şizofren Aşk" isimli filmde yaşadı. Arslan Kaçar’dan sinema ve oyunculuk dersleri de alan Turgay Başyayla, Mesut Uçakan yönetmenliğinde TRT’nin önemli projelerinden biri olan “Otel İstanbul’da” 2005 yılında başrol oynadı.

 

Yorumlar