Sefer kısıtlandı sağlık personeli yollarda kaldı

Büyükşehirlerde ilan edilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle İstanbul'da İETT seferlerinde kısıtlamaya gidildi. Kısıtlama nedeniyle sabah işe gitmeye çalışan sağlık personeli yolda kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Sefer kısıtlandı sağlık personeli yollarda kaldı

Sokağa çıkma yasağının ilan edildiği şehirlerden biri olan İstanbul'da sabah bir kez daha istenmeyen görüntüler yaşandı.

Sabah erkenden işe gitmek için evinden çıkan sağlık personeli yollarda kaldı. 

İBB tarafından alınan sefer kısıtlama kararı nedeniyle otobüsler yolcuların yoğunluğuna yetişemedi. Birçok sağlık personeli işe geç kaldı. Kimi ise sabah erken çıktığı için saatlerde ayakta beklediğini, artık takatinin kalmadığını belirtirken, kimisi işe geç kaldığını belirterek dert yandı.

Sağlık personeli, güvenlik görevlileri, kamu hizmeti verenler işlerine gitmek için yollara çıktı. Ancak seferlerin az olması ve kısıtlı yolcu uygulaması nedeniyle çok sayıda kişi İETT duraklarında kaldı.

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle milyonlarca insan evlerine çekilse de sağlık personeli, güvenlik görevlileri ya da kamu hizmeti verenler işe gitmek için sabahın erken saatlerinde yollara döküldü. Ancak İstanbul'da seferlerin azaltılmasıyla vatandaşlar mağdur oldu.

İstanbul dahil 30 büykşehir ve Zonguldak'ta hafta sonu sokağa çıkma yasağı kararı alınmıştı. 

 

Yorumlar