Say Bakalım Sunucusu kimdir Mennan Şahin kim, nereli, kaç yaşında?

Mennan Şahin yani Say Bakalım yarışması sunucusu Şahin'in kim ve nereli olduğu başta yarışmacılar olmak üzere yarışmayı seyreden gurbetçiler tarafından her gün merakla soruluyor. Peki, Say Bakalım Sunucusu Mennan Şahin kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Say Bakalım Sunucusu kimdir Mennan Şahin kim?

Mennan Şahin "Say Bakalım" Sunucusunun kim ve nereli olduğu, kaç yaşında ve evli olup olmadığı şeklindeki meraklı soruların cevapları seyirci tarafından ara ara soruluyor. TRT Türk kanalında yayınlanan yarışma programı "Say Bakalım" gurbetçilere eğlenceli vakit yaşatıyor. Almanya başta olmak üzere Avrupa'da yaşayan gurbetçilerin katılabildiği yarışmayı sunan sunucunun düzgün diksiyonu ve ses tonu dikkat çekiyor. Hal böyle olunca da seyirciler "Say Bakalım Sunucusu Mennan Şahin kimdir?" sorusunu merakla soruyor. 

SAY BAKALIM SUNUCUSU MENNAN ŞAHİN KİMDİR?

TRT Türk tarafından gurbetçi vatandaşlarımız için hazırlanan "Say Bakalım" yarışması hafta içi her akşam ekrana geliyor. Yarışmaya katılan yarışmacılar ve yarışmanın formatı kadar sunucusu da merak ediliyor. Özellikle de kişisel hayatı merak edilen sunucu hakkında bulabildiğimiz bilgileri sizler için buraya aldık. İşte Menann Şahin biyografisi: 

Mennan Şahin kimdir Say Bakalım Sunucusu biyografisi?
Mennan Şahin

 

TRT'de sunuculuk yapmasının aynı zamanda diksiyon eğitmeni olan Mennan Şahin'in tam adı Muhammed Mennan Şahin'dir.

Mennan Şahin 3 Ağustos 1991 tarihinde Türkiye'nin başkenti Ankara'da doğdu. 

Şahin, ilk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamladıktan sonra üniversite eğitimini Kütahya'da bulunan Dumlupınar Üniversitesi'nin iktisat bölümünde bitirdi. 

Sunuculuk veya televizyonculuk mesleğine ise Ankara Üniversitesi Gazetecilik Bölümünde başladığı yüksek lisansla atıldı. 

Şahin, YouTube kanalında diksiyon üzerine eğitimler veriyor.

Mennan Şahin kimdir Say Bakalım Sunucusu biyografisi?

"Say Bakalım" Yarışmasının yarışmacıları

 

TRT'de seslendirme yapan başarılı spiker, aynı zamanda çeşitli uluslararası markanın seslendirmesini ve sunuculuğunu yapmaktadır.

Mennan Şahin, 2020 yılında sunmaya başladığı 'Lafın Gelişi' adlı programın içeriklerini de hazırlayarak, kelimelerin etimolojik kökenlerini anlatıyor.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan yakışıklı spiker, Instagram üzerinden 'Lafteşambır' adını verdiği eğlenceli ve bilgilendirici yayınlar yapmaya devam ediyor.

Aynı zamanda TRT'nin birçok dijital projelerinde yer alan Şahin, 'Masa' adını verdiği programı sunarak, bu programda ağırladığı ünlü konuklara merak edilenleri sormaktadır.


 

Yorumlar