Sahra Atila kimdir? Sahra Atila nerelidir, kaç yaşında?

Sahra Atila'nın kim ve nereli olduğu soruları son dönemlerde Halk TV'den haber takibi yapanların merakla cevap aradığı sorular oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sahra Atila kimdir? Sahra Atila nerelidir, kaç yaş

Sahra Atila kimdir, nerelidir, kaç yaşında soruları Halk TV seyircisinin merakla sorduğu sorular oldu.

SAHRA ATİLA KİMDİR?

Sahra Atila, Aydın-Didim'de dünyaya gelmiştir. İstanbul'daki Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin Yeni Medya bölümünden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi süresince, beden dili konusunda eğitim alarak bu alanda bir sertifika kazanmıştır. Aynı zamanda, Google tarafından verilen AdWords Eğitimi'ni tamamlayarak bu alanda da kendini geliştirmiştir.

MESLEKİ DENEYİM

Mesleki kariyerine Hayal Akademisi ve Muse İstanbul'da sosyal medya asistanı olarak başlamıştır. 2016 yılı Ekim ayından 2017 yılının Şubat ayına kadar Muse İstanbul'da Video İçerik Stajyeri olarak görev yapmıştır. Ardından, 2014 yılı Aralık ayından 2015 yılının Mart ayına kadar Hayal Akademisi'nde Sosyal Medya Stajyeri olarak çalışmalarını sürdürmüştür.

Sahra Atila kimdir Sahra Atila nerelidir, kaç yaşında
Sahra Atila

 

2017 yılından itibaren Medyascope bünyesinde muhabirlik ve sunuculuk yapmaya başlayan Atila, özellikle kadın çalışmaları ve yeni medya alanlarında yoğunlaşmıştır. Burada "Haber Hafta Sonu" programını sunmuş ve alanındaki uzmanlığını pekiştirmiştir.

Aralık 2023'ten itibaren HALK TV'de gazetecilik yapmaya başlayan Atila, burada kariyerini sürdürmektedir. Çeşitli konularda haber yapma ve sunuculuk yapma deneyimleriyle medya sektöründe kendini kanıtlamış bir isimdir.

Kısaca özetlemek gerekirse; Sahra Atila, Aydın-Didim kökenli, Kadir Has Üniversitesi mezunu bir gazetecidir. Kariyerine sosyal medya asistanlığı yaparak başlamış, Medyascope'ta muhabirlik ve sunuculuk yapmış ve şu anda HALK TV'de gazetecilik yapmaktadır. Kadın çalışmaları ve yeni medya üzerine odaklanan Atila, alanında deneyimli ve yetkin bir isim olarak tanınmaktadır.

 

Yorumlar