Phoenix Suns Mucizevi Geri Dönüşle Sacramento Kings'i Devirdi

14 Şubat 2024 tarihinde Phoenix Suns, Sacramento Kings karşısında 22 puan geriden gelerek 119-117 kazandı. Grayson Allen ve Kevin Durant'ın performanslarıyla dikkat çeken maçın detayları haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
Phoenix Suns'tan Mucizevi Geri Dönüş

Phoenix Suns, 14 Şubat 2024 Çarşamba günü oynanan NBA karşılaşmasında Sacramento Kings'e karşı müthiş bir geri dönüşe imza attı. Maçın son çeyreğinde 22 puan geride olmasına rağmen Suns, Grayson Allen ve Kevin Durant'ın önderliğinde Kings'i 119-117 mağlup etti.

MUCİZEVİ GERİ DÖNÜŞ

Maçın son çeyreğinde Suns, özellikle Grayson Allen'ın 9-14 üçlük atış isabetiyle 29 puan ve Kevin Durant'ın son 5 dakikada kaydettiği 12 puan ile Kings karşısında inanılmaz bir geri dönüşe imza attı. Bu performans, Phoenix Suns'a sezonun en önemli galibiyetlerinden birini kazandırdı​​​​.

ANAHTAR OYUNCULAR

Grayson Allen 29 puan, 6 asist ile maçın en skorer oyuncusu olurken, Kevin Durant 27 puan, 5 ribaund ile önemli katkı sağladı. Kings'ten De'Aaron Fox ise 33 puan, 6 asist ile takımının en etkili ismiydi​​.

Bu galibiyet, Phoenix Suns için "sezonu kurtaran zafer" olarak nitelendirildi. NBA tarihinde dördüncü çeyrekte 22 veya daha fazla puan geriden gelip kazanma başarısı gösteren takımlar arasına adını yazdırdı​​.

Yorumlar