Ömer Temelli kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ömer Temelli kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, sorusu Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç'un listesinde yer almasıyla birlikte tekrar gündem oldu. Peki, kimdir bu Ömer Temelli? İşte hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Ömer Temelli kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ömer Temelli kimdir, nerilidir, ne iş yapar, kaç yaşındadır soruları Fenerbahçe kongresinin yaklaşmasıyla birlikte sorulan sorulardan biri oldu. Peki, kimdir bu Ömer Temelli, ne iş yapıyor? işte Ömer Temelli biyografisi veya özgeçmişi: 

ömer temelli kimdir
Ömer Temelli

 

Geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında adaylığını açıklayan Koç, yönetim kurulunda önemli değişikliklere imza atacak.

Kanarya’nın yeni yönetiminde gündemde olan bazı isimler arasında Raif Dinçkök, Ruşen Çetin, Ercan Karasu, Mehmet Dereli ve Aziz Yıldırım’ın döneminde de yöneticilik yapan Ömer Temelli-Metin Doğan var.

Ali Koç bir diğer sürprizini de iletişim direktörü olan Can Gebetaş’ı listesine dahil ederek yapabilir.

Ömer Temelli
Ömer Temelli, Ali Koç ile 

 

Fenerbahçe yöneticisi Ömer Temelli 02 Eylül 1963 yılında İstanbul'da dünyaya geldi; ancak aslen Trabzon'un Sürmene ilçesindedir. 

Üniversite mezunu olan Temelli evli ve 2 çocuk babasıdır. 

Ömer Temelli, özellikle Twitter üzerinden taraftarların bütün isteklerine cevap vermesi ile ön plana çıkıyor.

Bursa Uludağ Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. İş hayatına yurtdışı mümessillikler ve inşaat işleriyle sürdüren Temelli, İstanbul Fenerbahçe'deki Dalyan Club'ün de sahibidir.

Ömer Temelli, Mart 2006'dan sonra ik ikez yedek ve sonrasında da asil üye olarak Aziz Yıldırım başkanlığındaki yönetim kurulunda görev yaptı.

Temelli, farklı dönemlerde stad, tesisler, Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol takımı, Fenerbahçe Kolej, Taraftar kart, Fenercell ve Futbol Altyapı'dan sorumlu Asbaşkanlık görevlerini yürüttü.

Ömer Temelli, Aziz Yıldırım'ın kuzeni ile evlidir.


 

Yorumlar