Nuri Köşkdere kimdir?

Nuri Köşkdere kimdir sorusu Türkiye'nin günlerdir konuştuğu, "Yüksek faizli fon dolandırıcılığı" dosyasındaki detayların ortaya çıkmasıyla sorulmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Nuri Köşkdere kimdir?

Nuri Köşkdere'nin kim ve nereli olduğu soruları, başta Fatih Terim olmak üzere birçok ünlü ismin de aralarında bulunduğu, "Yüksek faizli fon dolandırıcılığı" davasıyla ilgili olarak soruluyor. İsmail Saymaz'ın köşe yazısında bahsettiği Nuri Köşkdere kimdir, Seçil Erzan ile ilişkisi nedir? İşte detaylar…

NURİ KÖŞKDERE KİMDİR?

Nuri Köşkdere, bir siyasetçi ve iş insanıdır. AK Parti Çorlu Belediye Meclisi üyesi olan Köşkdere, siyaset hayatının yanı sıra başarılı bir iş hayatına da sahiptir. Tekirdağ Çorlu'da bulunan Köşkdere Otomotiv Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir​. Seçil Erzan olayında adı geçen Nuri Köşkdere kimdir merak konusu oldu. İşte, Köşkdere hakkında detaylar.

Nuri Köşkdere, 1965 yılında Çorlu, Tekirdağ'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Çorlu'da tamamladı. Üniversite eğitimini ise İstanbul'da tamamladı.

Köşkdere, iş hayatına 1988 yılında başladı. Çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren şirketlerde yöneticilik yaptı. 2019 yılında AK Parti'den Çorlu Belediye Meclis Üyesi seçildi.

FATİH TERİM FONU, SEÇİL ERZAN OLAYI

Gzataci Yazar İsmail Saymaz, Ali Yörük'ün ifadelerine dayanarak yazdığı köşe yazısında, Erzan'ın para teslimatlarında çantacı olarak görev yapan ve dört yıl içinde 86 kez Bulgaristan'a giriş çıkış yapan Ali Yörük'ün tanıklıklarına yer verdi. Saymaz'ın yazısında, "Yörük, Erzan ile 17 yıl önce kredi başvurusu için gittiği banka şubesinde tanıştıklarını aktarıyor. Erzan o dönemde gişe memuruymuş ve yanlarında Nuri Köşkdere de bulunuyormuş. Hatta Erzan, Köşkdere ile Yörük'ü tanıştırmış. Yörük, bu vesileyle Köşkdere'nin otomobil bayisinde satış danışmanı olarak işe girmiş ve satış şefliğine yükselmiş. Yörük, ifadesinde, evli ve yaşça büyük olan Köşkdere ile Erzan'ın yasak bir ilişki yaşadıklarını belirtiyor" şeklindeki ifadelere yer verildi.

Ali Yörük, ifadesinde şunları kaydetti:

“Köşkdere ile tanıştığımda Erzan'ın sevgilisi olduğunu öğrendim. Erzan, gizli de olsa ara sıra bizim şirkete Köşkdere ile görüşmek için gelip giderdi. Nuri Bey tuşlu telefon kullanırdı. Seçil'le görüşmek için benim telefonumu kullandığı olurdu. Seçil de ara sıra Nuri Bey'e göstermem için telefonuma fotoğraf atardı. Bu fotoğrafları Köşkdere'ye atardım."

Nuri Köşkdere, Denizbank Çorlu Şube Müdürü Seçil Erzan ile ilişkisi olduğu iddia edilen isimlerden biri. Erzan, futbolcuları yüksek kâr vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı. Köşkdere, bu iddialarla ilgili olarak henüz bir açıklama yapmadı.

 

Yorumlar