Nuran Yıldız kimdir? Prof. Dr. Nuran Yıldız nereli, kaç yaşında?

Nuran Yıldız kimdir? Prof. Dr. Nuran Yıldız nereli

Google Haberlere Abone ol
Nuran Yıldız kimdir? Prof. Dr. Nuran Yıldız nereli

Prof. Dr. Nuran Yıldız, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nde uzun yıllar boyunca görev yapmış bir akademisyendir. Akademik kariyerine 1991 yılında araştırma görevlisi olarak başlamış olan Yıldız, 2003 ile 2008 yılları arasında yardımcı doçent, 2008'den itibaren ise doçent unvanıyla hizmet vermiştir. 2014 yılında profesör unvanını almış ve halen bu görevini sürdürmektedir.

YÖNETİLEN TEZLER VE AKADEMİK ÇALIŞMALAR

Prof. Dr. Nuran Yıldız, akademik hayatı boyunca birçok teze danışmanlık yapmıştır. Bunlardan bazıları şunlardır:

  1. "Somut Savaştan Soyut Savaşa Sanal Orduların Yükselişi: Yeni Çağda Orduların İletişim Yönetimi" (E.Eroğlu, Doktora, 2021) – Bu çalışma, modern çağda orduların iletişim stratejileri ve yöntemlerini incelemektedir.

  2. "Diyalog Anlayışı Çerçevesinde AB Destekli Sivil Toplum Diyaloğu Programının İncelenmesi" (I.Seyidov, Doktora, 2018) – Avrupa Birliği destekli programlar ve sivil toplum kuruluşlarının etkileşimleri üzerine bir analiz.

  3. "Postmodern Kültür ve Halkla İlişkiler: Kampanyalar Üzerine Bir Analiz" (B.Artan, Doktora, 2018) – Postmodern kültürün halkla ilişkiler stratejilerine etkisi.

  4. "Liderlik İletişim Stratejisi: Meydan Okuma" (K.Akyol, Yüksek Lisans, 2016) – Liderlik ve iletişim teknikleri üzerine bir çalışma.

  5. "Postmodern Siyaset ve Söylem: Siyasi Parti Lider Söylemleri Üzerine Bir Çalışma" (S.Güven, Doktora, 2015) – Siyasi liderlerin söylem stratejileri ve etkileri.

  6. "Türkiye'de Roman Yazarlarının Markalaşma Süreci: Elif Şafak Örneği" (B.Canbay, Yüksek Lisans, 2014) – Yazarların markalaşma süreçleri ve Elif Şafak örneği.

  7. "Kent Pazarlaması: Beypazarı Örnek Olayı" (H.Sümer, Yüksek Lisans, 2013) – Beypazarı'nın kent pazarlaması stratejileri.

  8. "Sinema ve İmaj Üretimi: ABD Ordusu ve Türk Ordusunun 2000 Sonrası Filmlerdeki İmajları Üzerine Bir Karşılaştırma" (B.Artan, Yüksek Lisans, 2012) – Sinema sektöründeki askeri imajların analizi

Yorumlar