Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce istifasını geçiştirdi

CHP'deki üç milletvekilinden sonra Muharrem İnce'nin de istifa etmesi MYK toplantılarının da gündemine gelmeye başladı. Ancak CHP Genel Başkanı istifa konularını geçiştirmekle yetindi.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce istifasını geçiştirdi

Üç milletvekilinden sonra Muharrem İnce de CHP'den istifa ederek ayrıldı. CHP'yi ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirip istifa eden Muharrem İnce'nin partiden ayrılmasına Kılıçdaroğlu'ndan ilk yorum geldi. Kılıçdaroğlu, "CHP, Muharrem İnce 2018'de aday olduğunda neredeyse şimdi de aynı yerde. Biz önümüze bakacağız" dedi.

CHP Partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bazı kurmayların Muharrem İnce'nin istifa açıklamasını gündeme getirmesi üzerine konuya değindi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İnce'nin istifası ile ilgili "CHP, Muharrem İnce 2018'de aday olduğunda neredeyse şimdi de aynı yerde. Biz önümüze bakacağız. Bizim gündemimiz Türkiye'nin gündemi yani işsizlik, ekonomi ve eğitim" yorumunda bulundu.

42 yıllık CHP üyesi Muharrem İnce canlı yayında basın mensuplarının karşısına geçerek, "CHP artık bir tabeladan ibaret, yolumu ayırıyorum. Cumhur İttifak'ı ile de hiçbir şekilde işimiz olmayacak" ifadelerini kullanmıştı

 

Yorumlar