Kılıçdaroğlu Bilim Kurulu'nun uyumlu çalışmasından rahatsız

Koronavirüs ile mücadele kapsamında oluşturulan Bilim Kurulu'ndan çatlak ses çıkarılmasını isteyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, üst üste çağrılar yapıyor; ancak bir türlü karşılık alamıyor.

Google Haberlere Abone ol
Bilim Kurulu'nun uyumlu çalışması rahatsız etti

Sağlık Bakanlığı ile uyumlu bir şekilde çalışan Bilim Kurulu'nun bu hali CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu rahatsız etti.

Yoğun bakım doktorları ile buluşan Kılıçdaroğlu, Bilim Kurulu üyelerinin 'rehin' tutulduğunu iddia ederek şu çağrıyı yaptı:

"Bir şahsın rehinidir hepsi. İşlerini yapamaz durumdalar. Çağrım onlara; korkmayın, konuşun, yanınızdayız."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yoğun bakım doktorları ile buluştuğu toplantıda daha önce bir kaç kez denediği ve karşılık almadığı fitne çağrısını yineledi. 

Twitter'dan paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, Bilim Kurulu üyelerinin 'rehin' tutulduğunu ileri sürdü.

Kılıçdaroğlu, mesajında şunları kaydetti: "Yoğun bakım doktorları ile buluştum, baskı görmesinler diye paylaşmıyorum kimliklerini. Özetle Bilim Kurulumuz rehindir. Bir şahsın rehinidir hepsi. İşlerini yapamaz durumdalar. Çağrım onlara; korkmayın, konuşun, yanınızdayız."

Kılıçdaroğlu, daha önce de Bilim Kurulu'ndan çatlak ses çıkması için çağrılarda bulunmuş; ancak bir türlü karşılık bulamamıştı.

Yorumlar