Kezban Yenge Ercep kimdir, nerelidir?

Kezban Yenge Ercep karakterini canlandıran oyuncu gerçekte kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Dizide köyün garibanı rolünde oynayan Ercep herkesin sevdiği bir tiplemedir.

Google Haberlere Abone ol
Kezban Yenge Ercep kimdir, nerelidir?

Kezban Yenge dizisinde Ercep karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı nedir, kimdir, nerelidir, kaç yaşında, daha önce hangi dizilerde oynadı. Oynadığı rolünü hakkını tam anlamıyla vermeyi başaran oyuncunun gerçek kimliği herkes tarafından merak ediliyor. Kezban Yenge Ercep karakteri, köyün engelli ve garibanlarından biridir. Ercep, hafif engeline rağmen bazen köyün en akıllısı olduğunu ortaya koymayı başararak herkesin sempatisini kazanan bir tiplemedir. Konuşmaları, icraatları ve hareketleri onu tanıyan herkes tarafından sevilip sayılıyor. 

Peki, Kezban Yenge Ercep karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Kezban Yenge Ercep karakterini canlandıran oyuncu Önder Keskin'dir.

Önder Keskin kimdir?

Önder Keskin 1968 yılında Adana'da doğdu.

İlk, orta ve lise eğitimini doğdu memleketinde tamamladı. Adana Büyükşehir Belediyesi'nin tiyatro ekibinde yetişti. İlk olarak Adana'da oyunculuk hayatına başlayan Keskin, daha sonra ülke genelinde farklı yapımlarda yer almaya başladı.

Önder Keskin'in şu ana kadar rol aldığı yapımlar arasında "Haziran Gecesi", "Karagümrük Yanıyor", "Aşkın Mucizeleri", "Zerda", "Kara İnci" gibi yapımlar var.

Önder Keskin son olarak Kanal 7 ekranlarında yayınlanan "Kezban Yenge" isimli dizide "Ercep" karakterini canlandırıyor.

 

Yorumlar