Kezban Yenge nerede çekildi, ne zaman çekildi?

Kanal 7'nin sevilen dizisi Kezban Yenge nerede çekildi, ne zaman çekildi merak konusu oldu. Köy hayatında yaşanan olayları eğlenceli bir şekilde izleyci ile buluşturan KEzabn Yenge dizisinin nerede çekildiği merak edildi. İşte Kezban Yenge nerede, ne zaman çekildi detayları

Google Haberlere Abone ol
Kezban Yenge nerede çekildi, ne zaman çekildi?

Kanal 7'nin nostalji kuşağında tekrar yayınlanmaya başlayan dizi Kezban Yenge nerede çekildi, ne zaman çekildi izleyiciler tarafından merak ediliyor. Kezban Yenge dizisinde bir köyde yaşanan eğlenceli olaylar sosyal mesaj içerikleri yayınlanmaya devam ediyor. 

Kezban Yenge'nin çekildiği köyün hangisi olduğu izleyici tarafından merak edildi. İşte Kezban Yenge nerede, ne zaman çekildi detaylar...

Kezban Yenge dizisi Mudanya'nın Esence köyünde çekiliyor. Esence köyünün muhtarı olan Kezban Yenge her gün yeni bir macera ile izleyicinin karşısına çıkıyor.

Aile içi şiddetten tutun, futbol karşılaşmalarına kadar pek çok olayı sosyal mesajlar vererek izleyiciye aktaran dizi, izleyiciye bilgilendirici ve eğlendirici dakikalar yaşatıyor.

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral Ünalan oturuyor. Senaryo ise Kasım Uçkan'a ait.

DİZİNİN ÇEKİLDİĞİ İLÇEDEN MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER

Kezban Yenge Oyuncuları

Şensel Uykal

Parkan Özturan

Işık Aras, Gamze İnci

Gökçe Yurtsal, Tuncay Gürel

Nurcan Elver

Nur Tüzün

Ege Tanman

Yorumlar

yağmur çok güzel dizi (: