İsmail Hakkı Sarıcaoğlu kimdir, nerelidir?

Rize Emniyet Müdürlüğü'nde tartıştığı Emniyet Müdürü dahil 4 polis yetkilisini silahla vuran İsmail Hakkı Sarıcaoğlu'nın ilk ifadesi ortaya çıktı. Sarıcaoğlu'nun "Ben nasıl yaptım bunu" dediği öğrenildi. Peki emniyet müdürünü vuran polis kim, İsmail Hakkı Sarıcaoğlu kimdir, nerelidir?

Google Haberlere Abone ol
İsmail Hakkı Sarıcaoğlu nerelidir

İsmail Hakkı Sarıcaoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'ye makamında silahlı saldırı düzenleyen polis memuru, ilk ifadesinde 'ben ne yaptığımı, neden yaptığımı bilmiyorum, nasıl yaptım ben bunu' dedi. Mesai düzenlemesi talebi nedeniyle Rize Emniyet Müdürlüğü'ndeki silahlı saldırıda bacağından vurularak etkisiz hale getirilen trafik polisi 38 yaşındaki İsmail Hakkı Sarıcaoğlu'nun, tedavi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, olayla ilgili meslektaşlarına verdiği ilk ifadesinde şaşkın olduğunu belirterek, "Ben ne yaptığımı, neden yaptığımı bilmiyorum. Nasıl yaptım ben bunu?" dediği öğrenildi. İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terör ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri de saldırı olayını çok yönlü araştırmak için inceleme başlatırken, saldırgana ait cep telefonu, mail ve sosyal medya hesaplarını da incelemeye aldı. Karın bölgesine aldığı kurşunla yaralanan Personel Şube Müdürü Ercan Polat'ın tedavi gördüğü hastanede ameliyattan çıkarak Yoğun Bakım Ünitesi'ne alındığı belirtildi. Yaralı polis Polat'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. 

Yaralı polis Sarıcaoğlu, olaydan bir gün sonra hastanedeki tedavisi tamamlandıktan sonra mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, Sarıcaoğlu'nun tutuklanmasına karar verdi.

İSMAİL HAKKI SARICAOĞLU NERELİDİR?

İsmail Hakkı Sarıcaoğlu'nun 1980 Trabzon'un Of ilçesi doğumlu olduğu öğrenildi. İki çocuk babası olan genç polisin, polislik mesleği devam ederken üniversite sınavlarına girdiği ve yeni bir bölüm kazandığı belirtiliyor.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ HAPSE MAHKUM EDİLDİ

Sarıcaoğlu yargılandığı mahkemede 7 Ocak 2021 tarihinde ağırlaştırılmış hapse mahkum edildi.

 

Yorumlar