İnönü bayrama hazır

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt tarafından Kurban Bayramı öncesi başlatılan temizlik seferberliği 16 mahallede tamamlandı.İnönü Belediye Fen İşleri Ekipleri, ilçeye bağlı 16 mahallede cami, sosyal alan, sokak, cadde ve parkların...

Google Haberlere Abone ol
İnönü bayrama hazır

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt tarafından Kurban Bayramı öncesi başlatılan temizlik seferberliği 16 mahallede tamamlandı.

İnönü Belediye Fen İşleri Ekipleri, ilçeye bağlı 16 mahallede cami, sosyal alan, sokak, cadde ve parkların genel temizliği ve bakımlarını yaptı. Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, 9 Ağustos’ta başlatılan temizlik seferberliğinin bitirildiğini söyledi.

İnönüyü bayrama hazırlamak amacıyla Dereyalak Mahallesinden startını verdikleri temizlik seferberliği ile ilgili açıklama yapana Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, "Ekiplerimiz, bayram öncesi 16 mahallemizin tamamında temizlik çalışmalarını bitirerek ilçemizi merkeziyle, kırsalıyla pırıl pırıl hale getirdiler. İlçemizdeki hemşerilerimize ve Türkiye’nin her yerinden İnönü’ye gelecek olan vatandaşlarımıza ata topraklarında tertemiz bir çevrede bayram geçirmelerini sağlamanın mutluluğunu yaşıyor olacağız” ifadelerini kullandı.

Temizlik seferberliğin de Fen İşlerine bağlı 20 personelin görev aldığını belirten Başkan Bozkurt, “Çalışmalarda 20 temizlik personeli, mobil süpürge aracımız, arazöz makinesi, ilaçlama makinesi, kepçe, çöp kamyonu ve çim biçme makinesi kullandık. Bu çalışmalarımız kapsamında camilerimiz, parklarımız, sosyal tesislerimiz ve ortak kullanım alanları temizlendi. Cadde ve sokaklarımızın bozulan yerleri onarılarak, süpürge aracı ile sokaklarımız süpürüldü. İlaçlama ekiplerimiz de cami avlularını, parkları ve bahçeleri haşerelere karşı ilaçladı. Çim biçme ekipleri parkları ve yol kenarlarını yabani otlardan arındırdı. Park ve camilerin aydınlatma sistemleri elden geçirilerek bakımları yapıldı. Genel kullanım amacı ile yapılan çeşmelerin bakımları yapılarak hemşehrilerimizin hizmetine hazır hale getirildi ” dedi. Başkan Bozkurt ayrıca genel temizlik seferberliğinde çalışan tüm personeline emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar