Hulusi Akar'ın ziyareti gizli değildi

Abdullah Gül cuma namazı çıkışında Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın ziyareti için "Gizli kapaklı bir ziyaret değildi" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Hulusi Akar'ın ziyareti gizli değildi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın ziyaretine açıklık getirdi. Abdullah Gül:  "Böyle bir ziyaret oldu. Herkesin gözü önünde gündüz vakti bir ziyaretti. Gizli kapaklı bir ziyaret değildi" dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Maslak'taki İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü bahçesinde yer alan Fatih Ormanı Camii'nde Cuma namazını kıldı.

Camiden çıkarken Abdullah Gül, gazetecilerin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ziyaretiyle ilgili sorularını yanıtladı.

Abdullah Gül, "Gördüğüm kadarıyla bugün Ankara'da bir açıklama yapılmış zaten. Söylenenlerin hepsi doğru. Açıklamadakiler doğru. Böyle bir ziyaret oldu. Ama herkesin gözü önünde gündüz vakti olan bir ziyaret. Gizli kapaklı bir tarafı söz konusu değil. Ayrıca söylendiği gibi herhangi bir şekilde tehdit, empoze veya herhangi saygısızlık bunlar asla söz konusu değil. Bunun bilinmesini isterim. Ofisimde olan bir şey. Ofisimle zaten yan yana 3. Kolordu'yla. Dolayısıyla o açıklamalar doğru" dedi.

Yorumlar

adil gül senin tutumun yenili yutulur gibi değil tam kalleşce