Hepsiburada Premium İptal etme nasıl yapılır? (İptal edemiyorum diyenler için çözüm)

Hepsiburada Premium İptal işlemi yapmak isteyenler genellikle bazı engellerle karşılaşıyor. Bunların başında nasıl ve nereden iptal edileceğine dair bilgilere sahip olmamaları geliyor. Peki, Hepsiburada Premium İptal işlemi nasıl yapılır?

Google Haberlere Abone ol
Hepsiburada Premium İptal işlemi nasıl yapılır?

Hepsiburada Premium İptal işleminde bulunmak isteyen üyeler merakla işlemin yapılacağı menüyü arıyor ancak bulmakta güçlük çekiyor. Özellikle de mobil uygulama veya cep telefonundan bu işlemi yapmak isteyenler güçlük çekiyor. Hal böyle olunca da sizler için üyelik iptal işleminin nasıl ve nereden yapılacağına dair detaylı bir rehber hazırladık. Birçok kişi Hepsiburada Premium iptal edemiyorum şeklinde yakınıyor. Peki, Hepsiburada Premium İptal işlemi nasıl yapılır?

HEPSİBURADA PREMİUM İPTAL İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Hepsiburada alışveriş sitesi tarafından hayata geçirilen Hepsiburada Premium üyelik aslında Amazon Türkiye tarafından uygulanan "Amazon Prime Üyelik"in bir benzeridir. Amazon'un Türkiye'ye getirdiği bu yenilik oldukça faydalı bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Öncelikle "ücretsiz kargo" konusu muhteşem bir fikir olarak duruyor. 

Hepsiburada Premium üyelik de Amazon Prime Üyeliğe benziyor. Hatta artıları da var. Çünkü sadece ücretsiz kargo hizmeti değil aynı zamanda ayda 49 TL olan Blutv aboneliği ücretsiz hediye ediliyor. Ayrıca, mobilya montaj hizmeti ücretsiz veriliyor. Ve en önemlisi de alışverişlerinizden yüzde 3 para puan kazanıyorsunuz. Tabii ki bu puanları belli bir süre içerisinde aynı platformda yapacağınız alışverişlerde kullanmanız gerekiyor; aksi halde kullanım hakkı doluyor. 

Hepsiburada Premium'un en güzel özelliklerinden bir diğeri ise kargo iadelerinde ücretsiz evden alma hizmeti sunmasıdır. Bu hizmet de yine müşterileri tarafından hayli beğenilen bir uygulama olarak öne çıkıyor. 

Bütün bu güzelliklere rağmen Hespiburada Premium üyeliğinden çıkmak isteyenler yine de olabiliyor. Peki, üyelikten çıkmak isteyenler ne yapmalı? Aslında üyelikten çıkmak da üye olmak kadar son derece basit. Bunun için sadece bir kaç adımı izlemeniz gerekiyor. 

Öncelikle şunu belirtelim, üyelik iptal işlemi mobil uygulama üzerinden gerçekleştirilemiyor. 

Premium iptal için iki yol bulunuyor. 

Birincisi: Müşteri hizmetlerini arayarak iptal işlemi gerçekleştirmek. 

İkincisi: Herhangi bir bilgisayardan üyelik bilgilerinizle oturum açarak iptal işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Birinci seçenek için iletişim bilgileri üzerinden ulaşmanız gerekiyor. Burada sizler için ikinci seçeneği anlatmak istiyorum. 

Hepsiburada sitesinin web kısmından oturum açtıktan sonra sağ üst köşede "Hepsiburada Premium" ifadesini göreceksiniz. Buraya tıkladıktan sonra karşınıza bir sayfa açılacaktır. Bu sayfanın hemen sağ üst köşesinde "Premiumu Yönet" şeklinde bir ibare var. Oraya tıkladığınızda karşınıza premium sayfanız çıkıyor. Bu sayfanın en alt kısmında "Üyelik iptali" şeklinde küçük bir yazı bulacaksınız. Bu yazıya tıkladıktan sonra karşınıza öncelikle size, üyelik iptali halinde neleri kaybedeceğiniz tek tek anlatan bir uyarı sayfası çıkıyor. 

Neleri kaybedersiniz? Kısaca anlatalım: 

Aylık  49,90 TL değerinde hediye BluTV üyeliğini

Tüm siparişlerinde geçerli 18,99 TL değerinde ücretsiz kargonu

Tüm siparişlerinde geçerli %3 Hepsipay Papel kazancını

19,90 TL değerinde ücretsiz randevulu teslimat ayrıcalığını ve diğer tüm ayrıcalıklarını kaybedeceksin.

Bütün bu güzellikleri kaybetmeyi göze alıyorsanız sayfanın en altında "iptal" butonu var. Oraya tıklayarak iptal etmeniz yeterlidir.

Önemli bir uyarı: İptal işlemi gerçekleştirmeden önce mutlaka kredi kartınızı silmeniz gerekiyor. Aksi halde kartınız kayıtlı kalır ve üyelik işlemi de silinmez. Bu durumda müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek zorunda kalabilir ve süreci uzatabilirsiniz. 

 

Yorumlar

Nadir unal Premium üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum