Bakan Şimşek'ten iddialara cevap

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aralarında sorun yaşandığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Şimşek'ten iddialara cevap

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda son dönemde hakkında çıkan dedikodulara değinerek, bu tür haberlere itibar edilmemesi gerektiğini belirtti. Şimşek, "Bir süredir yalan haberlerle kasıtlı olarak gündem oluşturulmaya çalışılıyor. Bizim asıl amacımız memleketimize hizmet etmektir ve gündemimiz oldukça yoğun. Bu zor coğrafyada, ülkemizin sorunlarını çözmek, potansiyelini ve performansını artırmak için yapacak çok işimiz var" ifadelerini kullandı.

HEDEFLER VE İSTİKRARLI POLİTİKALAR

Bakan Şimşek, hükümetin ekonomi politikaları hakkında da bilgiler verdi. İktisadi hedeflerine ulaşmak için yapılan çalışmaların ve alınan tedbirlerin önemini vurgulayan Şimşek, "Enflasyonu düşürmek, cari açığı azaltmak, bütçe disiplini tesis etmek ve yapısal sorunları çözmek konusunda kararlıyız" şeklinde konuştu. Ayrıca, "Cumhurbaşkanımızın başından beri tam destek verdiği programımızı daha da güçlendireceğiz. Programımız hedeflerine ulaştığında, vatandaşlarımızın refahı da kalıcı olarak artacaktır" dedi.

"DEDİKODULARA İTİBAR ETMEYİN"

Şimşek, vatandaşlardan gelen dedikodulara itibar edilmemesi yönünde çağrıda bulundu. "Vatandaşlarımızdan istirhamım; üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz ve politikalarımız ile ilgili bizden duymadığınız hiçbir haber veya söylentiye lütfen inanmayınız" diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar