Trendyol komisyon oranları 2022 yılında ne kadar?

Trendyol güncel komisyon oranları 2022 yılı itibariyle ne kadar oldu, satıcılardan alınan komisyon payları bu yıl zamlandı mı şu anda nasıl soruları merakla soruluyor

Google Haberlere Abone ol
Trendyol komisyon oranları 2022 yılında ne kadar?

Trendyol komisyon oranları bu yıl da satıcılar veya bu platformda satış yapmak isteyenlerin kafasını en çok meşgül eden konular arasında yer alıyor. Peki, Trendyol komisyon oranları 2022 yılında ne kadar? Satıcılardan ürün başına ne kadar kesinti yapılıyor?

TRENDYOL KOMİSYON ORANLARI 2022

Trendyol satıcı veya online mağaza üyeliği yapmak isteyenleri öncelikle komisyonları öğrenmek istiyor. Online alışveriş sitelerinin tamamının en büyük kazançları bu komisyon oranlarından aldıkları ücretlerdir. Satıcılar ise verecekleri komisyon oranlarını öğrenerek kendi planlamalarını yapmak istiyor. 

Trendyol'da satıcı olmak isteyenler, sitenin açtığı "Trendyol Pazaryeri" flatformunda kendilerine yer alarak işe koyuluyor. Buraya yapılan üyelik başvurusunun onaylanması halinde ürün satışına başlanabiliyor. Peki, buradan alınan komisyon oranları ne kadar?

İşte Trendyol Pazaryeri Komisyon Oranları 2022 yılı güncel listesi: 

Aksesuar
%11 -%25

Çocuk Kategorisi
%8 - %23

Elektronik
%6- %25

Ev ve Yaşam
%5 - %25

Giyim
%17 - %20

Kozmetik ve Kişisel Bakım
%5 - %17

Spor Ürünleri
%8 - %10

Süper Market
%12 - %15

Trendyol komisyon oranları 2022 yılı itibariyle bu şekilde; ancak sitede her an değişiklik olma ihtimaline karşılık yine de satıcı üyeliği yaparken bu oranları kontrol etmenizi öneririm. 

Yorumlar