Hacıosmanoğlu: Başarılı olmamızdan korkanlar köstek olmaya çalışıyorlar

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp tarihinde futbolcu, yöneticilik, teknik direktör ve başkanlık yapmış kişilerin görev sürelerinde başaramadıklarını, 8 ay gibi kısa bir sürede kendilerinin başarmasını beklediklerini...

Google Haberlere Abone ol
Hacıosmanoğlu: Başarılı olmamızdan korkanlar köstek olmaya çalışıyorlar

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp tarihinde futbolcu, yöneticilik, teknik direktör ve başkanlık yapmış kişilerin görev sürelerinde başaramadıklarını, 8 ay gibi kısa bir sürede kendilerinin başarmasını beklediklerini savundu.

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Dergisi’nin bu ayki sayısındaki yazısında, göreve gelirken ‘özümüze döneceğiz, değişim ve yapılanma ile başarıya ulaşacağız’ dediğini hatırlattı. Sırtlarındaki borç yükü hafifledikçe daha hızlı yürümeye başladıklarını, ardından da koşacaklarını ifade eden Hacıosmanoğlu, şu ifadelere yer verdi:

"Sadece dışarıdaki değil, içerideki rakiplerimizin de bunlardan rahatsızlık duymaya başladıklarını üzülerek görüyoruz. Trabzonspor tarihine bakıldığında futbolcu, yöneticilik, teknik direktör ve başkanlık yapmış kişiler kendi görev sürelerinde başaramadıklarını, 8 ay gibi kısa bir sürede bizden başarmamızı bekliyor."

Göreve gelirken kimseye umut tacirliği yapmadıklarının altını çizen Başkan Hacısmanoğlu, yazısına şöyle devam etti:

"Gerçek beklentiler üzerinde bir durum tespiti yaptık. Hayal satarak değil, proje üreterek, yapılanarak, en önemlisi özümüze dönerek kulübümüzü eski başarılı günlerine kavuşturmaya çalışıyoruz. Ancak bunu başarmamızdan korkanlar, klişeleşmiş söylemlerle bizlere destek değil, köstek olmaya çalışıyorlar. Birileri arkamızdan konuşuyorsa onlardan önde olduğumuzu bilerek çalışmaya devam edeceğiz."

CİHAN

Yorumlar