Gupse Özay ne zaman evlendi?

Gupse Özay ne zaman evlendi, ne zaman düğün yaptılar Barış Arduç ile soruları bu aralar merakla soruluyor. Çünkü ünlü çiftin bebek beklediği haber magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Google Haberlere Abone ol
Gupse Özay ne zaman evlendi?

Gupse Özay ne zaman evlendi, Özay ile Arduç ne zaman düğün yaptılar, nerede evlendiler soruları bu aralar merakla soruluyor. Çünkü ünlü çiftin bebek beklediği haber magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Ünlü dizi oyuncuları Gupse Özay ile Barış Arduç'un evli olduğunu duyanlar kulaklarına inanamıyor ve ikilinin ne zaman evlendiğini soruyor. 

Yaklaşık 6 yıl birlikte olan Barış Arduç ve Gupse Özay, 30 Temmuz 2020 tarihinde Çeşme’de kıyılan nikâhla evlendi.

Çift, 2021 yılında düğün yapacaklarını söylemişti. 

Barış Arduç ve Gupse Özay, dün Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran tarafından kıyılan nikâhla evlendi.

Çiftin, yakın 2 arkadaşı şahit ve tek davetli olurken nikâh töreni de tatil yaptıkları otelde gerçekleşti.

İkili, “Aile büyüklerimiz olmadan düğün de olmaz. Ama şu şartlarda onları kalabalık içine sokmak istemedik. O yüzden nikâhı önden hallettik, önümüzdeki yaz da düğün yaparız” dedi. Özay ise 2 günde karar verip evlendiklerini dile getirdi.

Gupse Özay’sa düğün seven bir çift olmadıklarını belirtti ve ekledi:

“Onun dizisi biterken, benim filmim başlıyordu. Bir türlü vakti ayarlayamamıştık. Birbirimize hediye almadık. Yarın (bugün) doğum günüm onu bile geçiştirecek.”

BEBEK BEKLİYORLAR

Oyuncu çift Gupse Özay ve Barış Arduç'tan güzel haber geldi... Çift ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor.

Oyuncu Barış Arduç ve Gupse Özay, 6 yıllık birlikteliklerini 2020 yılında nikah masasına taşımışlardı. Pandemi döneminde evlenen çift aile arasında gerçekleşen bir törenle dünyaevine girmişti.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Gupse Özay'ın 6 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu, ünlü oyuncunun Bebek beklediğini, ‘Bu güzel haberi buradan paylaşmak istedim. Az önce sevgili Gupse Özay ile konuştum. 6 aylık hamile, her şey yolunda. Gupse Özay 3 ay sonra anne oluyor’ paylaşımıyla duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde bir davete katılan Barış Arduç eşi Gupse Özay sorulunca, ‘yakında onu da görürsünüz, merak ettiklerinizi o cevaplar’ şeklinde konuşmuştu.

GUPSE ÖZAY KİMDİR?

Gupse Özay, 1984'te doğdu. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı "canımın içi" anlamına gelmektedir.

 Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okudu. Üniversite yıllarında dostlarıyla çektikleri Yaman Yaşamışım adlı belgesel ile ödül aldı. TRT’den, yapım şirketlerine; magazin dergilerinden dizi setlerine kadar kariyerine yarayacak her alanı denemiştir. Ve daha sonrasında 4 yıl reklam yazarlığı yapmış ve ardından işinden ayrılarak dizi sektörüne geçmiştir. Birkaç dizi denemesinden sonra,arkadaşlarıyla psikolog skeçlerini gerçekleştirmiş; bu sayede de Yalan Dünya dizisinde rol kapmıştır.

Gupse Özay 14 Kasım 2014 tarihinde vizyona giren ve senaryosunu kendi yazdığı, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği ilk sinema filmi Deliha'da Zeliha karakteriyle izleyici karşısına çıktı. 8 Nisan 2016 tarihinde vizyona giren Küçük Esnaf filminde Burcu karakteriyle başrol oynadı. 2 Aralık 2016'da vizyona giren ve senaryosunu kendi yazdığı Görümce filminin aynı zamanda ana karakterleri arasında yer aldı.


 

Yorumlar