Güldür Güldür Mesut nişanlısı kim? Uğur Bilgin nişanlısı kim, kiminle nişanlandı?

Uğur Bilgin'in sevgilisi kim veya nişanlısı kim? Güldür Güldür Mesut'un kiminle nişanlandığı magazin dünyasında merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Güldür Güldür Mesut nişanlısı kim? Uğur Bilgin kim

Uğur Bilgin'in nişanlısı kim, kiminle nişanlandı? Güldür Güldür Mesut nam-ı diğer Uğur Bilgin nişanlanlandıktan sonra bir fotoğraf karesini Instagram hesabı üzerinden paylaştı.

GÜLDÜR GÜLDÜR MESUT UĞUR BİLGİN NİŞANLISI KİM?

Uğur Bilgin'in nişanlandığı haberi, ünlü oyuncunun hayranları ve meslektaşları arasında sevinçle karşılandı.

Uğur Bilgin, popüler Türk televizyon programı 'Güldür Güldür Show'da canlandırdığı 'Mesut' karakteriyle büyük beğeni topladı.

Nişan haberini duyurmak için Instagram hesabından bir pasta kesme fotoğrafı paylaşan Bilgin, altına yüzük ve dua emojileri ekleyerek "27.06.2023" notunu düştü. Ancak nişanlısının adını belirtmemesi dikkat çekti.

ESKİ BELEDİYE BAŞKANININ YEĞENİ

Sapanca'nın önde gelen isimlerinden İsmail Uslu'nun kızı, Sapanca eski Belediye Başkanı İbrahim Uslu'nun ise yeğeni olan İrem Uslu ile nişanlanan Bilgin, nişanlısıyla pasta kestiği bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Güldür Güldür Mesut nişanlısı kim? Uğur Bilgin kiminle nişanlandı?
Uğur Bilgin, nişanlısı ve ailesi

 

Bilgin'i tebrik etmek için birçok meslektaşı, örneğin Doğa Rutkay ve Ali Sunal, sosyal medya üzerinden mesajlar yayınladı.

Ayrıca Ecem Erkek, Alper Kul, Onur Buldu, Aylin Kontente, Sarp Apak, Özgür Ozan, Hasibe Eren, İrem Sak, Can Bonomo ve Rıza Kocaoğlu gibi ünlü isimler de Uğur Bilgin'i tebrik eden diğer ünlüler arasında yer aldı.

Bu güzel haberle birlikte Uğur Bilgin'in hayranları, ona mutluluklar dileyerek ve nişanlısıyla birlikte güzel bir yaşam sürmelerini umarak sevincini paylaşmışlardır.

Yorumlar