Gönül Dağı Muammer neden ayrıldı? Ali Düşenkalkar'ın yeni dizisi belli oldu

Gönül Dağı Muammer öldü mü, diziden ayrılıyor mu soruları 115. bölümde yaşanan gelişmeler sonrasında merakla sorulmaya başladı. Aniden yere yığılan Düğüncü Muammer hastaneye kaldırılıyor. Hastanede acil olarak ameliyata alınan Muammer'in durumu ise önümüzdeki bölüme kada meçhul kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Gönül Dağı Muammer'in ayrılık nedeni belli oldu

Düğüncü Muammer'in neden diziden ayrıldığı belli oldu. Gönül Dağı dizisinde Muammer karakterini canlandıran oyuncunun diziden ayrılıp ayrılmadığı konusu bu aralar merakla tartışılıyor. Dizideki Muammer yani Düğüncü Muammer, 115. Bölümde ani bir kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılıyor. Peki, Gönül Dağı Muammer neden ayrıldı? Ali Düşenkalkar'ın yeni dizisi belli oldu. 

DÜĞÜNCÜ MUAMMER NEDEN AYRILDI?

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı, her Cumartesi ekranlara renk katmaya devam ediyor. Dizide, halk arasında "Düğüncü Muammer" olarak tanınan karaktere, başarılı oyuncu Ali Düşenkalkar hayat veriyordu. Muammer, geçen bölümde dizi senaryosuna göre öldü. Böylece diziden de ayrılmış oldu. Ayrılık nedeni ise başka bir diziden aldığı daha önemli bir teklif oldu. Düşenkalkar, Gönül Dağı dizisinin saf ve temmiz kalpli Muammer'ini bırakarak "Ömer" dizisindeki bir cemaat liderini canlandırmaya başladı. Senaryoda bu cemaat lideri şaibeli ve şüpheli gösteriliyor.

Gönül Dağı Muammer öldü mü ayrıldı mı neden?
Gönül Dağı Muammer öldü mü ayrıldı mı neden?

 

Veysel'in Babası Olarak Bilinen Düğüncü Muammer: Gönül Dağı dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Düğüncü Muammer, Veysel'in babası olarak tanınıyor. Dizide Döndü ile evli olan Muammer, kasabada düğün organizasyonlarının aranan ismi. Her Cumartesi TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşan dizide, Muammer'in renkli kişiliği ve kasaba hayatındaki önemi vurgulanıyor.

Muammer 115. Bölüm'de aniden yere düşerek bayılıyor. Ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Muammer ameliyata alınıyor. Ameliyat esnasında ise beklenmedik gelişmeler yaşanıyor.

Gönül Dağı Muammer öldü mü ayrıldı mı neden?
Gönül Dağı Muammer

 

Dizinin 116. Bölüm fragmanında Muammer'in hayata tutunamadığı görülüyor. Ancak gerçek ise önümüzdeki bölümde belli olacak. 

ALİ DÜŞENKALKAR KİMDİR?

Tecrübeli Oyuncu Ali Düşenkalkar, 1961 yılında Kıbrıs, Lefkoşa'da dünyaya geldi.

Düşenkalkar, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur.

Aynı zamanda Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde öğretim görevlisi olan Düşenkalkar, Hanımın Çiftliği, Kayıtdışı, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Gönül Dağı gibi popüler dizilerde rol alarak tecrübesini perdeye yansıtmıştır.

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı Muammer'in durumuna ilişkin sahneler de içeriyor.

YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU

Düğüncü Muammer'in yeni dizisindeki ilk görüntüleri geldi.

Düğüncü Muammer

İşte Ömer dizisinin son fragmanı ve Düşenkalkar'ın yer aldığı ilk sahne:

Yorumlar