Fatih Erbakan'ın yardımcısı Aydal, Halk TV'de AK Parti'nin adayını eleştirdi

Cumhur İttifakı çatısı altında genel seçimlere girerek TBMM'ye milletvekili sokan Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Aydal, Halk TV'ye çıkarak AK Parti'nin İstanbul adayını eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
YRP'li Aydal Halk TV'de AK Parti adayını eleştirdi

Genel seçimler öncesinde, Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasında devam eden ittifak görüşmeleri, Murat Kurum'un İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına yönelik açıklamalarla bir çıkmaza girmiş görünüyor. Zira, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aydal, Halk TV'ye çıkarak AK Parti'nin İstanbul adayını eleştirdi.

MUHALİF KANALA ÇIKIP ADAYI ELEŞTİRDİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal, Halk TV kanalındak bir programda yaptığı açıklamalarda, Recep Tayyip Erdoğan'ın partilerini "arka bahçe" olarak görmeye çalıştığını ve işbirliği yapılmasının mümkün olmadığını ifade etti. Aydal, Murat Kurum'un adaylığı konusunda partileriyle hiçbir paylaşım yapılmadığını belirtti.

'KANAL İSTANBUL BEKA SORUNUMUZDUR'

Aydal, Kanal İstanbul projesini "beka sorunu" olarak nitelendirerek, bu durumun bile Murat Kurum'un İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmaması için yeterli bir sebep olduğunu dile getirdi. Ayrıca, AK Parti ile olan görüşmelerin içeriğini ve partilerinin bu görüşmelere yaklaşımını eleştirdi.

'AK PARTİ ADAY BULAMIYOR' TEZİ

Aydal, AK Parti'nin özellikle sıkıntılı bölgelerde aday bulmakta zorlandığını ve bu durumun partinin çaresizliğini gösterdiğini belirtti. Özellikle Kocaeli ve diğer büyükşehirlerdeki aday tercihlerini eleştiren Aydal, AK Parti'nin bu seçimlerde zorlanacağını iddia etti.

Yorumlar