Eşim Benzerim Yok neden yok? Son dakika açıklaması geldi, yeni kanalı belli oldu

Eşim Benzerim Yok isimli yarışma programının bugün yayın akışında yer almaması seyircisine, "neden yok" sorusunu sorduruyor. Programın neden yayınlanmadığı ise belli oldu. Yarışmanın yeni kanalı veya yayınlanacağı yeni mecra belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Eşim Benzerim Yok neden yok? Son dakika açıklama

Eşim Benzerim Yok neden bugün TV'de yayınlanmıyor sorusu merakla cevap ararken konuyla ilgili bir bilgi geldi. Fox TV'de yayınlanan "Eşim Benzerim Yok" programı, 12 yarışmacının 10 hafta boyunca sürprizlerle dolu bir evde yarıştığı ve büyük ödülü kazanmak için yetenek, zeka ve stratejilerini kullandığı bir yarışma programıdır. Yarışma boyunca heyecan hiç eksik olmamakta ve yarışmacılar haftanın 5. gününde gerçekleşen elemeleri başarıyla atlatmak zorunda kalmaktadırlar. Bu yarışma, sadece yetenek ve zeka değil aynı zamanda rakiplerin güçlü ve zayıf yönlerini analiz etmeyi, doğru ittifakları kurmayı ve rakiplerle doğru ilişkiler kurmayı gerektirmektedir.

EŞİM BENZERİM NEDEN YOK?

Ancak, metinde belirtildiğine göre "Eşim Benzerim Yok" programı artık FOX TV ekranlarında yayınlanmayacak. Programın yayın akışının YouTube platformu üzerinden devam edeceği belirtilmiştir. Bu değişiklik nedeniyle programın FOX TV ekranlarında neden olmadığı ve sona erip ermediği sorularına cevap bulunmaktadır.

Eşim Benzerim Yok neden yok?
Eşim Benzerim Yok neden yok?

 

EŞİM BENZERİM YOK FORMATI NEDİR?

Yarışma kapsamında, 6 erkek ve 6 kadın yarışmacı, 10 hafta boyunca dolu dolu sürprizlerle bezenmiş bir evde, büyük bir ödülü kazanabilmek için yeteneklerini, zekalarını ve stratejilerini sergileyecekler. Bu yarışma, izleyicilere her an heyecan sunacak.

Yarışmacılar, günde yaklaşık 8 saatlerini sürprizlerle dolu evde geçirecekler. Ancak sadece iyi yemek yapma yetenekleri, kişisel yetenekleri veya zeka oyunlarında üstünlük sağlamak yeterli olmayacak. Aynı zamanda haftanın 5. gününde gerçekleşecek eleme etaplarını da başarıyla geçmeleri gerekecek. Bu da sadece kendi yeteneklerini ve zekalarını değil, aynı zamanda rakiplerinin güçlü ve zayıf yönlerini analiz etme becerilerini, doğru ittifakları kurma yeteneklerini ve rakiplerle sağlam ilişkiler kurma yeteneğini gerektirecek.

Haftanın finalinde, en yüksek puanı elde eden yarışmacı o haftanın ödülünü kazanma fırsatını yakalayacak. Ancak yarışmanın genel galibi, doğru adımları atarak büyük para ödülünün sahibi olacak.

EŞİM BENZERİM YOK YARIŞMASININ OYUNCULARI KİMLER?

Ayda Kutay, 25 yaşındadır. İnfluencerdır. Genç, yetenekli, eğlenceli ve güçlü bir rakip olduğunu dile getiriyor.

Murat Temel 29 yaşındadır. Fitnes, kick boks, zeka vücüt yetenek sporlarıyla ilgileniyor.

Gülcan Yüksel 29 yaşındadır. Gayrimenkul danışmanıdır. Gülcan iddiasını ,''Hayatım boyunca kazanamayacağım hiçbir mücadeleye girmedim.'' cümleleriyle anlatıyor.

Yağız Bektik 26 yaşındadır. Sosyal medya fenomeni ve makine mühendisi. Bektik, ''Kelimelerin efendisiyim ama konuşulmaya geldim.'' dedi.

Ceren Keskin Doya Doya Moda'ya katılmıştı. 24 yaşındadır. Modellik yapıyor. İzmirli. Ceren, '' Benim eşim benzerim yok. Karşımda duracak kimse yok.'' diyerek kendini tanımladı.

Burak Nebioğlu 28 yaşındadır. Boks eğitmenidir. Burak, ''Ekranlara şampiyon lazımmış şampiyon olmaya geldim.'' diye ekledi.

Güneş Gül kendini şöyle anlattı:'' 26 yaşındayım. Hem öğretmenim hem influencerim. Girdiğim her ortamda güneş gibi parlıyorum.''

Anıl Can Yazar, pedagoji okudu. Ayrıca sosyal medya eğitmenidir.

Öykü Emine Bülbül hostestir. 33 yaşında olan yarışmacı, ''Rakiplerim için acil çıkışları gösteriyorum.'' dedi.

Oğuzhan Demir 27 yaşında. Ticaretle uğraşan Oğuzhan, ''Soyadım gibi sert ve çeviğim rakiplerimi eler geçerim.'' ifadelerini belirtti.

Dilara Aplak, '' 22 yaşındayım. Diş laborantıyım. Akrep burcuyum.'' diye ekledi.

Soner Çetinkaya 26 yaşındadır. Çiçekçidir. Yarışmadaki iddiasını, ''Doğru zamanda doğru hamle her oyunda birincilik bende.'' ifadeleriyle dile getirdi.

 

Yorumlar