Erkin Koray'ın çocuğu Damla Koray kimdir?

Erkin Koray'ın hayatını kaybetmesinden sonra çocukları var mı, kim, isimleri nedri, Damla Koray kimdir soruları da gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
Erkin Koray'ın çocuğu Damla Koray kimdir?

Erkin Koray çocuğu var mı, Damla Koray kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor soruları bu aralar magazin basınında merakla soruluyor.

ERKİN KORAY'IN ÇOCUĞU KİM, DAMLA KORAY KİMDİR?

Damla Koray, Erkin Koray'ın resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygusal anlar yaşadı. Erkin Koray, Toronto'da akciğer rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitirdi.

Damla Koray, Babasına Veda Ediyor

''Sevgili Babam...

Sen benim için çok daha fazlasın... Benim için kıymetli babam, seni her zaman ''babamız'' olarak gördüm ve sana olan sevgimi, saygımı ve minnettarlığımı her zaman hissettirdim. Eserlerin ve müziğin bize bıraktığı mirasla senin adını sonsuza kadar yaşatacağım. Belki de bu dünyada bulamadığın huzuru ve mutluluğu başka bir yerde bulacaksın.

Hiç değişmeyen doğruluğun ve sağlamlığınla, tanıdığım en güçlü adam; Anadolu Rock'ın öncüsü, sevgili babam...

Erkin Koray'ın çocuğu Damla Koray kimdir?
Damla Koray ve Erkin Koray

 

Senin yaptıkların için minnettarım ve sözlerim yetse de yetmese de, seni her zaman gurur ve sevgiyle anacağım.

Eminim senin çabaların ve mücadelelerinle yetişen gençler, ülkelerini ve kültürlerini ileri taşımak için ellerinden geleni yapacaklar. Senin mirasınla gurur duyuyorum.

Hakkını helal et.

Seni sonsuz sevgiyle anan kızın, Damla.''

Damla Koray Kimdir?

Damla Koray hakkında şu bilgiler bulunuyor:

Doğum yeri: Kanada
Akrabaları: Korkut Koray (amca/dayı), Vecihe Koray ve Enver Koray (büyükanne ve büyükbaba), Erkin Koray (ebeveyn)
Erkin Koray, eğitim sistemine karşı çıkarak kızı Damla'yı evde eğitti. Artık genç bir kadın olan Damla, hayalindeki mesleği gerçekleştirebilmek için ilkokulu tamamlamak zorunda kaldı. Damla Koray'ın 40 yaşında olduğu biliniyor. 2003 yılında Milliyet gazetesinde yer alan bir habere göre, eğitim sistemine karşı gelmesi nedeniyle okula gitmeyen Damla Koray, 20 yaşına gelmişti. Ancak istediği alan olan tonmaister eğitimi almak için diplomaya ihtiyaç duyduğunda liseyi tamamlama çabasına girdi.

Yorumlar