Ergül Mobilya kimin?

Ergül Mobilya televizyon ekranlarındaki reklamlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ergül Mobilya kimin, sahibi kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Ergül Mobilya kimin?

Ergül Mobilya kimin, sahibi kimdir nerede ve ne zaman kurulduğu soruları markanın televizyon ekranlarında ünlü isimlerle dönen reklamları sonrasında merak konusu oldu. Peki, Ergül Mobilya kimin, sahibi kimdir?

Ergül Mobilya televizyon reklamlarında Ajda Pekkan'ı oynatarak adını kısa sürede duyurmayı başaran marka oldu. Markanın televizyon ekarnlarındaki reklamlarında yenilik ve her yaşa uygunluk temalı reklamları her yaştan insana hitap ediyor. 

Ergül Mobilya markası Türkiye'nin mobilya kentlerinden biri olarak bilinen Kayseri kökenli bir markadır. 

Ergül Mobilya kimin?

Şirket 1989 yılında kurulmuş. Resmiyette tam adı Ergül Mobilya Ev Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'dir. Şirketin resmi adresi ise Melikgazi Organize Sanayi Bölgesi'dir. 

25 milyon lira sermayeli şirketin sahibi ve yönetim kurulu başkanı ise Ali Rıza Şenozan'dır. 

Ergül Mobilya kimin?

Kayserili olan iş adamıyla birlikte aile bireyleri de şirketin yönetim kurulunda görev almaktadır.

Ergül Mobilya kimin?

Kayseri'de 50 dönümlük arazide ‘Kanepe, Çekyat, Koltuk Takımı, Oturma Grubu, Yatak, Baza, Başlık ve Ev Tekstili ve Modüler Mobilya’ Üretim Entegre Tesisi bulunan ERGÜL MOBİLYA, 1992 yılında ilk olarak geliştirdiği özel dizayn ve özel müşteri siparişi imalatına başladı.

Ergül Mobilya kimin?

 

Yorumlar

Şahin Özdamar 5362606763 Cokmukemel osmangazi bursada mazasi varm