Erdoğan saldırıya uğrayan Özdağ'ı aradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan saldırıya uğrayan Özdağ'ı aradı

Sopalı bir grup tarafından darp edilen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini telefonla aradığını ve geçmiş olsun dileklerini ilettiğini açıkladı. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, önceki gün silahlı kişilerce saldırıya uğramış ve kafasından yaralanmıştı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise saldırı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama beklediklerini söylemişti.

Halk TV'de Fatih Ertürk ile Türkiye Nereye programına bağlanan Selçuk Özdağ açıklamalarda bulundu. Özdağ, saldırının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini aradığını, olayın nasıl meydana geldiğini sorduğunu söyledi.

Özdağ şu açıklamaları yaptı: "Şöyle bakalım olaya. Sayın Devlet Bahçeli, yazılı bir açıklama yaptı. "HDP kapatılsın, CHP ve İYİ Parti de teröre yardım ve yataklıktan soruşturmaya tabii tutulsun", bizler için de "Pensilvanya projesi" dedi. Ben de kendisine bir tweet attım. Ben kendisine soruları sorduktan sonra Semih Yalçın beyefendi bir tweet attı. Bizim dönekliğimizden, insanların fikirlerinin değişebileceğini ama insanların partisine sadık kalması gerektiği ifadeleri içeren. Onlar her şeyi söylüyor. Kılıçdaroğlu'na, Akşener'e, Davutoğlu'na, Babacan'a PKK'lı diyorlar, ajan, hain, fetöcü diyorlar. Ne zaman onlar ya da MHP eleştirildiğinde hemen bir anda gençler devreye giriyor, sopalar, silahlar konuşuyor. Bundan da memnunlar. Yalçın, "Bizim hareketin delileri çoktur" açıklamasını yapmış. O delileri yola getirecek bir akıllı çıkar, bunu bilsin ki burada da deliler çok. Bunu öyle bilsin. Sayın Semih Yalçın ve Devlet Bahçeli konuşmalarını nasıl yaparsa aynı şekilde cevap alacaklar bunu bilsinler.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde, 5 kişilik bir grubun silahlı, sopalı saldırısına uğramıştı. Saldırıyı Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Twitter'dan şu ifadelerle duyurmuştu:

"Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ Abimize evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıda bulunulmuştur. Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir."

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenmişti

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN NET BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUZ"

Saldırıyı 'siyasi terör' olarak niteleyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net bir açıklama beklediğini, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve güvenlik birimlerinin de saldırı ile ilgili açıklama yapmaları gerektiğini söylemişti.

Davutoğlu, "Eğer bu tür saldırılara izin verilirse sorumlusu Cumhurbaşkanı'dır" demişti.

ÖZDAĞ DA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SESLENMİŞTİ

Saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ'da da yaptığı ilk açıklamada Erdoğan'a seslenerek saldırının faillerinin bulunmasını istemişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sorular sorduğunu ve MHP'lilerin hakaretlerine maruz kaldığını söyleyen Özdağ şunları kaydetmişti:

"Bahçeli istediğini söyleyecek. Biz sorular sorduğumuz zaman bize sopalarla silahlarla saldıracaklar. Bu bir hukuk reformu... Doğru hukuk reformu yapacaklar. Ben buradan bunlara oy verenlere sesleniyorum. Dikişler var, elim kırık. Bunlarla boğuşmaktan. Boğuşmamış olsam, biz silahımızı çekmesek, ateş etmesek belki de ölmüştüm."

 İSTANBUL VALİLİĞİ EVSİZLERİ OTELLERE YERLEŞTİRDİ

 

Yorumlar