En güvenilir kripto para uygulaması hangisi?

En güvenilir kripto para uygulaması ya da Türkiye'de en güven veren kripto para borsası hangisidir sorusu son dönemlerde giderek büyüyen kripto para yatırım sektörünün en çok dile getirilen soruları oldu. İşte konu hakkında ipuçları:

Google Haberlere Abone ol
En güvenilir kripto para uygulaması hangisi?

En güvenilir kripto para uygulaması hangisi veya Türkiye'de faaliyet gösteren en güvenilir kripto para borsası hangisi, hangisi üzerinden kripto para alışverişi yapmak daha güvenilir, şu ana kadar en çok şikayet alan kripto para borsası hangisidir bu ve benzeri birçok soru son dönemlerde sıklıkla dile getiriliyor. Özellikle de pandemi sürecinde evine kapanan birçok insan, elinde avucunda bir miktar parası olan küçük yatırımcılar, kripto para borsalarında şansını denemeye çalışıyor.

Elinde avucunda bulunan az miktar sermayesini de kaybetmek istemeyen yatırımcılar dikkatli hareket ederek güvenilir platformlarla çalışmaya gayret ediyor. Bu nedenle en güvenilir kripto para uygulaması hangisi diye sağa sola bakınıyor. Peki, En güvenilir kripto para uygulaması hangisi? 

Öncelikle Türkiye'de resmi olarak faaliyet gösteren Türk kripto para borsaları hangileridir?

İşte Türkiye'deki kripto para borsaları:

(Sıralama, şirketlerin parasal hacimlerine göre yapılmıştır)

Paribu

BTCTurk

Thodex

Paritex

Bitexen

Vebitcoin

Bitci

Coinzo

Felixo

Narkasa

Bitturk

Bithesap

Bitrota

Koinim

Barimeks

Kripto paralar üzerine olan ilgi 2021 ile birlikte adeta tavan yaptı. Sadece Türkiye için değil dünya için de benzer bir durum söz konusu. Özellikle Bitcoin üzerine yapılan yatırımlar ve televizyonda çıkan haberler insanların kripto paralardan daha da haberdar olmalarını sağladı.

Elbette kripto paralar yalnızca Bitcoin’den ibaret değil. Günümüzde Bitcoin haricinde işlem gören pek çok altcoin bulunuyor. Zaten bir kere kripto paralarla ilgilenmeye başladığınızda bunların hepsini öyle ya da böyle öğrenmiş oluyorsunuz. Peki gelelim en önemli soruya. Türkiye’de kripto paralar üzerinde işlem yapabilmek için en güvenilir adres neresi?

Nisan 2021 itibariyle Türkiye’de kripto para alanında faaliyet gösteren pek çok borsa mevcut. 

Türkiye'de kripto para borsası denilince ilk akla gelenler Paribu, BTC Türk ve Binance ve yeni yeni Türkiye'de faaliyet göstermeye başlayan Narkasa uygulamaları oluyor. 

Peki, bunlar arasından en güvenilir olan kripto para borsası hangisi? 

Genel olarak internet üzerindeki yorumlara baktığımızda, en fazla kullanılanlar oldukları için Paribu ve BTC Türk hakkında çok fazla yorum ve şikayet var. Ancak şikayetler kadar olumlu görüşler de mevcut. Olumsuz şikayetler genel olarak sistemlerin kilitlenmesiyle alakalıdır. Para transferleriye alakalı da yer yer şikayetlere rastlamak mümkündür. 

Öte yandan bütün kripto para borsalarında olduğu gibi Paribu ve BTC Türk’te ani dalgalanmalarda sistemin çöktüğüne ya da tamamen kapandığına dair iddialar da mevcut.

Elbette en güvenilir kripto para borsalarını en iyi kullanıcıların kendileri bilir. Ancak sizler için önerebileceğimiz en iyi yöntem; yatırım yapmadan önce mutlaka internette araştırma yapın. Yapacağınız kısa araştırmalar, cebinizdeki son sermayenizin boşa gitmemesine vesile olabilir. 

 

Yorumlar

Şükrü BİTROTA asla güvenli değil dikkatli olun aylardır ulaşılamıyorlar .Örneğin coinleri sayfalarından satın alabilirsiniz ancak asla satamazsınız . Zaten coin değerleri yükselirken sayfaları kapatıyorlar ,düşünce acıyorlar .Habersiz sayfa taşıyıp kuralları değiştiriyorlar .Belli bir para yatırıp stake ettim param onlarda geride alamıyorum.
HUSEYİN K Bitrota uzak durun