Narkasa kimin, sahibi kim?

Narkasa kimin sahibi kim kripto para yatırımcılarının son günlerde sıklıkla cevabını aradığı sorulardan biri oldu. Türkiye'deki kripto para piyasasına bu yıl giriş yapan Narkasa, kısa süre içerisinde adından sıkça söz ettiren kuruluş oldu.

Google Haberlere Abone ol
Narkasa kimin, sahibi kim?

Narkasa kimin, sahibi kimdir, kim tarafından ne zaman, nerede kuruldu, güvenilir bir platformm mudur veya yasal mıdır soruları kripto para yatırımcılarının cevap aradığı sorular oldu. Türkiye kripto para borsasına yeni giriş yapan Narkasa, Türkiye çıkışlı olmasına karşın daha önce küresel piyasada faaliyet gösteriyordu. Türkiye'de artan hareketlilik üzerine Türkiye'de de faaliyet göstermeye başladı. Peki, Narkasa kimin, sahibi kimdir?

Narkasa kripto para borsasına 2020 yılında giriş yaptı. İlk olarak küreselde faaliyet gösteren platform Ocak 2021 itibariyle de Türkiye'de faaliyet göstermeye başladı. 

Narkasa'nın resmi belgelerdeki unvanı, NARKASA YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'dir. Şirket 2019 yılında İstanbul Sarıyer'de kurulmuş.

Narkasa'nın CEO'su ve sahibi aslen Kayseri'nin Talas ilçesinden olan Erdal Kaya'dır. 

Erdal kaya tarafından kurulan şirket daha sonra Faruk Sümer, Hakan Vural ve Hüseyin Can Bilirgen'in ortak olmasıyla büyüyerek yoluna devam etti.

İlk kuruluş sermayesi 500 bin TL olan şirket ortakların yatırımıyla birlikte 5 milyon lira sermayeye ulaştı.

Erdal Kaya, Türkiye'de faaliyete geçmeleriyle alakalı olarak, “Dünya standartlarında en son teknolojiyle hazırlanmış kullanıcı dostu bu platformda, hem yeni hem de profesyonel kullanıcıların hızlı ve güvenli Kripto para alım-satım yapmaları artık mümkün, kripto para borsasında kilitlenme, çökme, donma ve diğer sistemsel aksaklıklar devri bizimle bitiyor!” diyor. 

İddiaya göre dünya genelinde 156 ülkeden kullanıcısı olan Narkasa, Ocak 2021 itibariyle Türk kullanıcılarına hizmet sağlamaya başladı. Narkasa 12 farklı dilde hizmet sunuyor.

Narkasa.com, uluslararası kripto para derecelendirme kuruluşu Cer.live’a göre siber güvenlik sıralamasında Türkiye’de ilk sırada yer alıyor. Dünyada ise 42. Sırada yer alıyor.

Narkasa.com da sektörün en çok ticareti yapılan ana kripto paraları mevcut; başta Bitcoin olmak üzere, Ethereum, Ripple, Chainlink ve Tether listeleniyor. Tüm kripto paraları Türk Lirası ve 1 Dolar’a denk stabil koin olan Tether paritelerinde al sat yapma olanağı sağlıyor.

Dakikalar içinde para yatırma/çekme imkanı sunan Narkasa.com, pro ve kolay al/sat kullanım seçenekleriyle tüm kullanıcı türlerinde kripto para yatırımcılarına hitap ediyor.

Ayrıca kullanıcıların diledikleri yerde kolaylıkla alım/satım işlemlerini yapabilmeleri ve işlemlerini takip edebilmeleri için, IOS ve Android uygulamalarını indirip kullanabilme imkanı sağlıyor.

Tüm kullanıcılarına 7/24 canlı destek sağlayan platform, dilediğiniz zaman tüm güncel verilere ulaşabilmeniz adına tüm sosyal platformlarda aktif bir şekilde rol alıyor.

HEDİYE DAĞITIYOR

Narakasa'yı diğer rakiplerinden ayıran bir diğer özellik, listelemeye başladığı her yeni kripto para için yatırım yapanlara hediye dağıtıyor olmasıdır. Son olarak geçtiğimiz günlerde UNI, 1INCH ve HOT gibi popüler kripto para birimlerini listeleyen Narkasa, BTT'yi de listelemeye başladı.

Listeledikleri kripto para birimi üzerinden kullanıcılarını ödüllendirmeyi unutmayan Narkasa, geçtiğimiz haftalarda HOT’u listelediğinde platformlarına TL yatıran kullanıcılara HOT dağıtmıştı.

 

Yorumlar