Emrullah Sürmeli öldü mü? Son Dakika Emrullah Sürmeli ne zaman öldü?

Emrullah Sürmeli öldü iddiaları... Sıfır 1, Kıyma ve Sokağın Çocukları dizilerinin başrol oyuncularından biridir. Sürmeli'nin öldüğüne yönelik iddiaları ise sosyal medyada anında yayıldı. İşte Sürmeli'nin sağlık durumu, hayatı ve biyografisi hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Emrullah Sürmeli öldü mü? Son Dakika ne zaman?

Emrullah Sürmeli öldü mü? Son Dakika Emrullah Sürmeli ne zaman öldü, yaşıyor mu soruları son dönemlerde oyuncunun hayranları tarafından merakla soruluyor. Dizinin ana karakterleri arasında yer alan Sürmeli, aynı zamanda sosyal medyayı da iyi kullanan oyuncuları arasında bulunuyordu. Dizinin sonraki bölümleri ve devam filmlerinde de rol almayı başaran Sürmeli, adından sıkça söz ettiren isimler arasında bulunuyor. "Sokağın Çocukları" serisinde kötü rollerde yer alsa da genel olarak dizinin iyi karakterlerinden biriydi.Sıfır 1, Sokağın Çocukları, Kıyma 1 ve Kıyma 2 dizilerinde başrol karakterler arasında yer alan Sürmeli'nin öldüğü iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Peki, Emrullah Sürmeli öldü mü? Son Dakika Emrullah Sürmeli ne zaman öldü?

EMRULLAH SÜRMELİ ÖLDÜ MÜ?

Sosyal medyada bazı hesaplar Emrullah Sürmeli'nin geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybettiğini ileri sürdü. Henüz 20'li yaşlarında olduğu öğrenilen Sürmeli'nin genç yaşta hayatını kaybettiği söylentileri bile hayranlarını derinden üzdü. 

Emrullah Sürmeli öldü mü
Emrullah Sürmeli Kıyma 2 dizisinin oyuncu kadrosuyla birlikte

 

Ancak Sürmeli'nin gerçekten ölüp ölmediği ise henüz bilinmiyor. En son ekim ayında vizyona giren Kıyma 2 dizisinde yer alan Sürmeli'nin sosyal medya hesaplarındaki son paylaşımları da ekim ayına dayanıyor. 

Aslında Emrullah Sürmeli'nin öldüğüne dair asılsız haberlerin kaynağı 3 yıl öncesine dayanıyor. 

2020 yılından itibaren bazı TikTok ve Youtube hesapları üzerinden, "Emrullah Sürmeli öldü", "Emrullah Sürmeli trafik kazasında öldü" şeklinde fake içerikler paylaştığı görülüyor. 

Söylentilerin kaynağının ve dedikoduların asıl kaynağının bu hesaplar olduğu tahmin ediliyor.

Ekim ayından bu yana sosyal medya hesaplarını kullanmayan Sürmeli'nin nerede ve ne yaptığı merak ediliyor. 

EMRULLAH SÜRMELİ KİMDİR, NERELİDİR?

Sinema ve dizi oyuncusu. 2000 yılında Adana'nın Karaisalı ilçesinde doğdu. Karaisalı Lisesi mezunudur. Babası Adana'da bir restoran işletiyor. Emrullah da zaman zaman burada garsonluk yapıyor.

Emrullah Sürmeli öldü mü
Emrullah Sürmeli öldü mü

 

Rol aldığı ilk dizi Sıfır Bir oldu. Bu dizi sayesinde ünlü olan oyuncu. Sıfır Bir dizisinin devamı sayılan Sokağın Çocukları dizisinde de rol aldı.2020'de Sıfır Bir'in sinema filmi versiyonunda da oynadı.

Sinema ve dizi oyuncusu Emrullah Sürmeli'nin Instagram hesabı 'emrullahsurmelii'dir ve 511 bin takipçisi bulunmaktadır.

EMRULLAH SÜRMELİ FİLM VE DİZİLERİ

Sıfır Bir (Emrullah, Sinema Filmi 2020)

Sokağın Çocukları (Sedat, TV Dizisi 2020)

Sıfır Bir (Kararlı Çocuk, TV Dizisi 2018-2019)

KIYMA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Adana'dan büyük hayallerle İstanbul'a gelen üç arkadaş yeni bir mahallede temiz bir başlangıç yapmak ister. Ancak bela yakalarını bırakmaz. Projenin türü ise yerli aksiyon, macera ve polisiye olacak. Kıyma-2 de yine aynı ekibe diğer Sıfır 1 oyuncularının katılmasıyla birlikte daha aksiyoner ve heyecanlı bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

KIYMA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Projenin oyuncu kadrosu içerisinde Emrullah Sürmeli (Baran), Cengizhan Yurdutek (Poyraz), Mustafa Yılmaz (Reşat), İrfan Ballı (Tufan), Ömer Varol (Kado) ve Salih İnci (Ömer) gibi isimler yer alıyor.

 

Yorumlar