Sıfır 1 Mahmut kim, gözaltındaki oyuncu hangi karakteri canlandırdı?

Sıfır 1 Mahmut kim, gözaltındaki oyuncu hangi karakteri canlandırdı, hangi bölümlerde oynuyordu?

Google Haberlere Abone ol
Sıfır 1 Mahmut kim, hangi karakteri canlandırdı?

Sıfır 1 Mahmut kim, gözaltındaki oyuncu hangi karakteri canlandırdı, hangi bölümlerde oynuyordu soruları dizinin oyuncularından birinin aynen dizideki senaryoya benzer şekilde gözaltına alınması sonrasında merakla sorulmaya başladı. 

Dizideki rolünde, sokak ortasında birini vurmakla görevlendirilen ve görevini yaptıktan sonra polis tarafından gözaltına alınan Mahmut, aynı şekilde gerçek hayatta da birileri tarafından yönlendirilerek sokak ortasında adam vurdu. Sonrasında ise polis tarafından gözaltına alındı. 

Sıfır 1 Mahmut kim, hangi karakteri canlandırdı?
Sıfır 1 Mahmut kim, hangi karakteri canlandırdı?

 

Hal böyle olunca Mahmut Çağlar isimli Sıfır 1 dizisi oyuncusunun dizide hangi karakteri canlandırdığı merak edildi. 

Sıfır Bir dizisi oyuncuları arasında yer alan Mahmut Çağlar ile ilgili son dakika haberi gündemde yer alıyor. Sıfır Bir dizisi kadrosunda yer alan Çağlar, Adana'da sokak ortasında tartıştığı Elif E.'yi (28) bacağından, patronu Orhan K.'yi de (30) ayağından tabancayla yaraladı. Mahmut Çağlar, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. 

Sıfır Bir dizisi oyuncuları arasında yer alan Mahmut Çağlar’ın tutuklanmasının ardından vatandaşlar dizi ile ilgili bilgileri araştırmaya başladılar. Adana’da geçen dizi, 20’li yaşlarda üç delikanlının; Savaş, Cio ve Özgür’ün, kadim dostları Cihat Sarsılmaz ve Anafor’la beraber girdikleri mücadeleleri anlatıyor.

MAHMUT ÇAĞLAR KİMDİR?

Mahmut Çağlar 22 yaşındadır. Mahmut Çağlar'ın, Adana'da çekilen ve sosyal medyada yayınlanan 'Sıfır Bir' dizisinde rol aldığı öğrenildi.

Mahmut Çağlar Sıfır 1 dizisinde "Küçük Mahmut" karakterini canlandırıyordu. 

Dizide Mahmut adında başka bir karakter vardı. Onun dışında bir de "Küçük Mahmut" isimli bir karakter yer alıyordu. 

SIFIR BİR DİZİSİ OYUNCULARI

Sıfır Bir dizisi oyuncuları arasında Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Onur Akbay, Burak Şahin gibi isimler yer alıyor.

Dizinin konusu şu şekilde: "Biz çete mete değiliz, biz bir aileyiz." Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana’da, aşina olduğumuz suç dizilerinden hayli farklı bir yapıya sahip. Alışık olduğumuz üzere Sıfır Bir sadece bir intikam hikâyesini, bir hırsızlığı ya da bir katliamı anlatmıyor; aslında her sahnesinde daha derine, sosyokültürel bir arka plana göndermelerde bulunuyor. 20’li yaşlarda üç delikanlının; Savaş, Cio ve Özgür’ün, kadim dostları Cihat Sarsılmaz ve Anafor’la beraber kendilerini ortalarında buldukları düzen, zamanla onların değişmez kara bahtı oluyor. Hürriyet Mahallesi’nde fuhuş, uyuşturucu satışı yapanlara karşı mücadele yine aynı mahallenin gençleri tarafından sonuna kadar veriliyor. Zaman kavramının kaybolduğu bu hikâyede mahallenin kendi kuralları vardır ve bu kurallar, cezaların yetersiz kaldığı her an devreye girmeye mecburdur. Savaş ve ekibi, mecburdur. Başka çareleri yoktur. Onlara başka çare bırakılmamıştır…Sıfır Bir sadece sıradan bir suç hikâyesini değil; ülkemizin, hatta dünyanın yoksul kesimlerinin gerçeğini anlatıyor. Evrenseli, yerel üzerinden yakalamayı başarıyor. Tıpkı dizinin yaratıcılarının Adanalı öncüleri Yaşar Kemal’in İnce Memed’le tüm dünyayı fethettiği ya da Yılmaz Güney’in, filmleriyle, bir kesime değil, tüm dünyaya seslendiği gibi. Adana’nın en yoksul mahallelerinden biri olan Hürriyet Mahallesi’ndeki her bir başkaldıran, maalesef bir o kadar suçlu ama iyi ki bir o kadar da insan.

Daha önce de aynı dizinin iki oyuncusu çeşitli suçlamalarla gözaltına alınmıştı.


 

Yorumlar