Eda Özhan kimdir, nerelidir MEGAP kimin?

Eda Özhan kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor soruları son birkaç gündür en çok cevabı arananlar arasında bulunuyor. MEGAP şirketinin kurucusu ve sahibi olan Özhan'ın başarı hikayesi televziyon kanallarında haber olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Eda Özhan kimdir, nerelidir?

Eda Özhan kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor nerelidir, ne iş yapıyor soruları son birkaç gündür en çok cevabı arananlar arasında bulunuyor.

Edah Özhan adı Megapolietilen şirketiyle ilgili olarak gündeme gelen bir isimdir.

Son günlerde borsada yer alan şirketler arasında en çokunuşulanlar arasında bulunan MEGA - POL'un hem sahibi hem de genel müdürü olduğu öğrenildi.

39 yaşında olan Eda Özhan'ın yurt dışından gelerek Türkiye'de bu şirketi kurduğu biliniyor.

Tayland ve Çin'de çeşitli şirketlerde görevlerde bulundu.

Dört çocuk sahibi olan Eda Özhan, başarılı iş hayatıyla gündeme gelmişti.

Şirkette onlarca çalışan var.

MEGA – POL Sektörüne getirdiği yeniliklerle öncü olmayı hedefleyen MEGAPOLİETİLEN'in, kaliteli üretim ve maksimum müşteri memnuniyeti temel ilkesidir. Geniş ve profesyonel çalışma kadrosu ile günlük 15 ton köpük üretim kapasitesi sayesinde tüketicisine en kaliteli hizmeti verebilmek için çalışmalarını sürdürmektedir..

MEGAPOLİETİLEN, sektörüne getirdiği birçok yenilikle Türkiye'de kapalı hücre yapısına sahip, Kimyasal Crosslink Tekniği ile polietilen köpük üretimini gerçekleştiren ilk ve tek firmadır.

39 yaşındaki Eda Özhan'ın başarı hikayesi… 19 yaşında anne olan Özhan, yurt dışında geçirdiği süreden sonra Türkiye'ye dönerek iş kurdu. Onlarca çalışanı olan Özhan, salgın döneminde de ayakta kalarak mücadelesini sürdürdü. Eda Özhan, çok erken yaşta evlenip 19 yaşında anne oldu.

Polietilen köpük, dayanıklı, yüksek yalıtım özellikli, kapalı hücreli bir malzemedir. Su geçirmez ve mekanik olarak dayanıklı bir yapıya sahiptir. Hafif, esnek bir malzemedir ve üstün koruma özelliğine sahiptir. Geri dönüşümlü özellikte olması, en büyük kullanım avantajlarından biridir.


 

Yorumlar