Cuneydi'nin Türkiye ve Erdoğan'a selamları var

Kudüs direnişinin sembolü haline gelen Filistinli Cuneydi İsrail esaretinden kurtuldu. Cuneydi yaptığı ilk açıklamada Türkiye ve Erdoğan'a teşekkür etti, selam gönderdi

Google Haberlere Abone ol
Cuneydi'nin Türkiye ve Erdoğan'a selamları var

Sonhaberler | Haber Merkezi

Filistin'de düzenlenen Kudüs gösterileri sırasında İsrail işgal askerleri tarafından darp edilerek alınkonulan Fevzi El Cuneydi dün esaretten kurtuldu. A Haber televizyonuna röportaj veren Cuneydi, Türkiye ve Erdoğan'ın gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür, selam söyledi.

Cuneydi, gözaltına alınış şeklini ve hapishanede yaşadıklarını anlattı. Gözaltına alındığı sırada protesto gösterisi yaptığını, ancak onlarca İsrail işgal askerinin darbına uğradığını daha sonra cezaevine götürüldüğünü söyledi. Cuneydi, gözaltındayken hiçbir suçlama yöneltilmediğini, Filistinli olmasının suçlu olmak için yeterli görüldüğünü ifade etti.

İsrail askerlerinin Kudüs protestoları sırasında gözaltına aldığı Cuneydi'nin Anadolu Ajansı muhabiri tarafından çekilen fotoğrafları dünya kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Fotoğraf direnişin sembolü haline gelmişti.

Yorumlar