CHP'nin dostları HDP ile İP birbirine girdi

CHP'nin "dostlarımız" şeklinde hitap ettiği HDP ile İyi Parti arasında "Ermeni soykırımı" nedeniyle küfürleşmeye varan gerginlik yaşanıyor.

Google Haberlere Abone ol
CHP'nin dostları birbirine girdi

Millet İttifakı'ndaki HDP-İYİ Parti krizi giderek büyüyor.

HDP'nin terörle arasına mesafe koyamayan açıklamalarına, bir de sözde soykırımı tanıma çağrısı eklenince İYİ Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu çok sert mesajlar verdi.

Ağıralioğlu'nun sert ifadelerine HDP'den hakarete varan bir karşılık geldi. 

Terör örgütü PKK ile organik bağını bir türlü koparamayan, terör ile arasına mesafe koyamayan HDP, Millet İttifakı'nda her geçen gün yeni bir kriz çıkarıyor.

Son olarak sözde Ermeni soykırımı ile ilgili bir bildiri yayınlayarak, Türkiye'yi hedef alan ve sözde soykırımı tanıma çağrısı yapan HDP bardağı taşırdı.

TBMM'de, ABD'nin sözde soykırımı tanımasına tepki göstermek için hazırlanan bildiriye de destek vermeyen HDP'ye İYİ Parti'den çok sert bir tepki geldi.

İYİ Parti Sözcüsü Yabuz Ağıralioğlu, "Eğer yüzleşmeden bahsedecekseniz önce PKK denilen alçaklıkla yüzleşeceksiniz!" derken, HDP bu çıkışa sessiz kalmadı.

HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu, sert sözlere hakaretle karşılık verdi.

İYİ PARTİ: PKK DENEN ALÇAKLIKLA YÜZLEŞİN

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, HDP'nin sözde soykırım ile yüzleşme ve tanıma çağrısına ateş püskürdü. Ağıralioğlu, HDP'ye deyim yerindeyse açtı ağzını yumdu gözünü...

İYİ Parti Sözcüsü Ağıralioğlu, HDP'nin Türk halkını 'soykırım' ile suçlayan bildirisine şu sert ifadelerle teğki gösterdi:

Soykırım iftirası atan HDP:

Eğer soykırımla yüzleşin diye ahlâksız bir teklif yapıyorsanız; size mevcut isimleriniz değil, Antranik, Tehliryan gibi Taşnakçı isimleri yakışır!

Eğer yüzleşmeden bahsedecekseniz önce PKK denilen alçaklıkla yüzleşeceksiniz!

Yorumlar