Canan Toprak kimdir? Dilan Polat'ın arkadaşı Canan kim, nerelidir?

Canan Toprak, Dilan Polat'ın yanında görülen ünlü fenomenlerden biri olarak biliniyor. Kara para aklama iddiaları nedeniyle tutuklu bulunan Polat'ın yakın arkadaşlarının hepsi gibi Toprak da yakın markaja alınmış durumda.

Google Haberlere Abone ol
Canan Toprak kimdir? Dilan Polat'ın arkadaşı Canan

Dilan Polat'ın arkadaşı Canan Toprak, kara para aklama iddiaları ve hamilelik söylentileri hakkında açıklama yaptı. Toprak'ın sosyal medya etkinliği ve Dilan Polat ile olan ilişkisi mercek altında.

CANAN TOPRAK KİMDİR?

Canan Toprak, Dilan Polat'ın yakın arkadaşı olarak son zamanlarda gündemdeki yerini aldı. Kara para aklama iddiaları ile gündeme gelen Polat'ın hamilelik iddiaları üzerine Toprak, sosyal medyadan net bir açıklama yaptı. Canan Toprak, Polat'ın "hamile olmadığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu" belirterek iddiaları yalanladı.

canan toprak kimdir

Canan Toprak, "İlk günlere göre biraz daha iyi durumdaymış evet yani 'magazinin günde 15 kez hastaneye yatırdığı' gibi durumlar yok. Hamile de değil Dilan, tekrar belirtiyorum." ifadeleriyle Dilan Polat'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Toprak'ın Instagram'da "bycanantoprakk" kullanıcı adı ile 115 bin takipçisi bulunuyor ve kendisi de bir sosyal medya fenomeni olarak tanınıyor.

canan toprak kimdir

Yorumlar