Bergen izlemek isteyenlere Amazon Prime Türkiye'den müjde

Bergen izlemek isteyenlere Amazon Prime Türkiye'den müjde geldi. Son yılların en çok izlenen sinema filmi Bergen Amazon Prime Türkiye tarafından yayınlanmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Bergen izlemek isteyenlere Amazon Prime Türkiye

Bergen izlemek isteyenlerin beklediği müjdeli haber geldi. Amazon Prime Türkiye, sinema salonlarından sonra ilk kez Bergen filmini yayınlayan platform oldu. Son yılların en çok izlenen sinema filmi Bergen Amazon Prime Türkiye tarafından yayınlanmaya başladı.

Amazon Prime Video Türkiye platformu, son yılların rekortmen filmi Bergen'i ilk kez internet üzerinden yayınlıyor. Film, sinema salonlarında izlenme ve gişe rekorları kırmıştı. Filmi sinema salonlarında izleyemeyenlerin merakla bekledikleri haber geldi. 

Bergen izlemek isteyenler için Amazon Prime Türkiye'den beklenen adım geldi. Film, üyelik karşılığında rahatlıkla izlenebiliyor. 

Filmde Farah Zeynep Abdullah'a, Bergen'i katleden Halis Serbest rolüyle Erdal Beşikçioğlu eşlik ediyor. Filmin oyuncu kadrosunda Abdullah ve Beşikçioğlu'nun yanı sıra Tilbe Saran, Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin gibi isimler yer alıyor.

Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay'ın, görüntü yönetmenliğini Mirsad Heroviç'in, yapımcılığını Mine Şengöz'ün yaptığı filmin senaryosunu ise Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz yazdı. Bergen'in ailesinin desteği alınarak çekilen projeye sosyolog Prof. Meral Özbek, gazeteci Tuğrul Eryılmaz, psikiyatr Cemal Dindar, edebiyatçılar Murat Özyaşar ve Yavuz Ekinci katkı verdi. Filmin müzikleri ise usta sanatçı Mazlum Çimen’e ait.

Bergen, Belgin Sarılmışer isimli şarkıcının acılarla dolu hayat hikayesini ekrana yansıtıyor.

Sesiyle arabesk dünyasının bir zamanlar en çok sevilen sanatçlarından biri olan Belgin Sarılmışer daha doğrusu sahne adıyla "Bergen", çalkantılı eğlence dünyasının kurbanlarından biriydi. 

Bergen'in anne ve babasının ayrılmasıyla aslında hayatı kararıyor. Çünkü, daha 5 yaşlarında annesiyle birlikte Ankara'nın izbe bir mahallesinde tek başına yaşamak zorunda kalırlar. Annesi yaptığı el işleriyle evlerini geçindirmeye çalışır, kızını da iyi bir müzik okulunda okutmak ister. Hatta bunu başarır da. Ancak Bergen'in engellenemez sahne tutkusu ve annesinin hırsları nedeniyle başlarına beklenmedik olaylar geliyor. 

Hayatlarını alt üst eden gelişme ise Adana'da önlerine çıkan karanlık isimlerinden Halit Serbest oluyor. Serbest, takıntılı bir şekilde Bergen'in peşine düşer. Bergen'i parasıyla etkileyerek hayatına girmeyi başarır. Sonrasında ise onu sahnelerden alarak eve kapatır. 

Sahne hayatından, arkadaşlarından ve ailesinden koparak eve kapatılan Bergen, bununla da kalmak sürekli kocasından dayak yer. Kocası ise onu hem döver hem de dışarı bırakmaz. 

Olaylar o kadar çığırından çıkar ki sonunda Bergen Halis Serbest'in silahından çıkan kurşunlarla ölür. 


 

Yorumlar