44. Altın Ahududu Ödülleri'ni kazanan filmler belli oldu

Yılın en kötü filmi ödülünü, Winnie the Pooh: Blood and Honey alırken, en kötü yönetmen ödülü aynı filmin yönetmeni Rhys Frake-Waterfield'a verildi.

Google Haberlere Abone ol
Sinemanın en kötüleri belli oldu

Sinema dünyasının merakla beklenen ve en kötü yapımların ödüllendirildiği Altın Ahududu Ödülleri (Razzie Awards), bu yıl 44. kez sahiplerini buldu. Oscar ödüllerinden bir gün önce açıklanan bu ödüller, yılın en çok eleştirilen filmlerini ve sinema sanatçılarını belirliyor.

EN KÖTÜLER BELİRLENDİ

Yılın en kötü filmi ödülünü, Winnie the Pooh: Blood and Honey alırken, en kötü yönetmen ödülü aynı filmin yönetmeni Rhys Frake-Waterfield'a verildi. En kötü erkek oyuncu kategorisinde Jon Voight, Mercy filmiyle bu ödüle layık görülürken; en kötü kadın oyuncu ödülünü Megan Fox, Johnny & Clyde filmi ile kazandı.

En kötü yardımcı erkek oyuncu ödülü Sylvester Stallone’un Expend4bles filmiyle alması dikkat çekerken, en kötü yardımcı kadın oyuncu olarak Megan Fox ikinci bir ödül daha kazandı. En kötü senaryo ödülünü ise Winnie the Pooh: Blood and Honey filmi aldı.

ÖNE ÇIKAN DİĞER KATEGORİLER

En kötü çift kategorisinde, Winnie the Pooh: Blood and Honey filmindeki Pooh ve Piglet karakterleri kazandı. En kötü yeniden yapım, devam filmi ya da uyarlama film ödülünü de aynı film, Winnie the Pooh: Blood and Honey, kazanarak dikkat çekici bir başarıya imza attı.

Altın Ahududu Ödülleri, sinema endüstrisindeki kalite standartları üzerine tartışmaları teşvik ederek, sanatçıların ve yapımcıların eserlerinde daha yüksek kaliteyi hedeflemelerine katkı sağlamayı amaçlıyor. Bu ödüller, her ne kadar eleştirel bir yaklaşımı temsil etse de, sinema dünyasında farkındalık yaratma ve gelişime katkıda bulunma misyonunu üstleniyor.

En Kötü Film

Winnie the Pooh: Blood and Honey (Kazanan)

En Kötü Yönetmen

Rhys Frake-Waterfield / Winnie the Pooh: Blood and Honey (Kazanan)

En Kötü Erkek Oyuncu

Jon Voight / Mercy (Kazanan)

En Kötü Kadın Oyuncu

Megan Fox / Johnny & Clyde (Kazanan)

En Kötü Yardımcı Erkek Oyuncu

Sylvester Stallone / Expend4bles (Kazanan)

En Kötü Yardımcı Kadın Oyuncu

Megan Fox / Expend4bles (Kazanan)

En Kötü Senaryo

Winnie the Pooh: Blood & Honey (Kazanan)

En Kötü Çift

Kana Susamış Katiller Olarak Pooh & Piglet / Winnie the Pooh: Blood and Honey (Kazanan)

En Kötü Yeniden Yapım / Devam Filmi

Winnie the Pooh: Blood and Honey (Kazanan)

Yorumlar