Bahçeli: Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, seçimlerin zamanında yapılacağını, Cumhurbaşkanı adaylarının da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin olağan kurultayında yaptığı açıklamada Cumhur İttifakı'na olan bağlılığını bir kez daha vurgulayarak, "Adayımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır." dedi. 

İşte MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları:

Cumhurbaşkanı adayımız bellidir, o isim Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu vesile ile sayın Cumhurbaşkanına, AK Partili kardeşlerime selamlarımı gönderiyorum.

Bizim ittifakımız, ihanete karşı vatan sevgisinin ittifakıdır. Kılıçdaroğlu, Türkiye'de can ve mal güvenliği yok derken, 10 milyon işsiz olduğunu söyleyerek halt etmiştir.

Her muhtarlığa özel kalem müdür atanırsa işsizliğin sona ereceğini cahilce müjdelemiş.

CHP Genel Başkanı, tarlayı bilmez, traktöre binmez, çiftçimizi konuşur. Bakkala girmez, marangozu tanımaz, esnafımızı konuşur. Memurlarımızdan ve işçilerimizden bahseder, sıra CHP'ye oy vermeyenlere gelince hakaretleri sıralamaktan utanmaz.

Milletin üstünde bir güç ve mercii yoktur. Erken seçim diye tutturanlar, iyi bilsinler ki, seçimler zamanında yapılacak, Türkiye rotasından çıkmayacaktır. İstikbale Cumhur İttifakı ile ulaşılacaktır. Türk milleti zilleti değil zaferi, PKK-FETÖ'yü değil, Cumhur İttifakı'nı seçecektir. Kazançlı çıkan Türk Milleti olacaktır.

Türkiye, tarihinin en önemli yönetim reformunu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile başarmıştır. Parlamenter sistemdeki kafa karışıklıkları, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile aşılmıştır. Türk Milleti gücüne güç katmıştır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Türk tipi başkanlık modelinin farklı bir isimlendirmesidir. 9 Temmuz 2018'den itibaren uygulamaya geçen Türk tipi başkanlık modeli taban tutmuştur. Bir yönetim sisteminin kökleşip olgunlaşması, sabahtan akşama olacak şey değildir.

Yeni sistemin özünde Türk milletinin beka ve refah özlemleri ana esastır.

 

Yorumlar

tarihten ders alamamak bu akpde aynı dsp gibi tarih olacak mhp ile kim ortak olduysa ekonomi batıyor hukuk askıya çıkıyor ve sonunda mhp ye bir şey olmuyor vitrinde olan parti tarih oluyor.