Atike neden gözünün bağlı olduğunu açıkladı

Atike neden gözünün bağlı olduğunu açıkladı. Atike'nin gözüne ne oldu, Atike'nin güzünde neden bant var, neden bant takıyor soruları merakla sorulurken Atike gözüyle ilgili olarak açıklama yaptı ve nedenini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Atike neden gözünün bağlı olduğunu açıkladı

Atike'nin gözüne ne oldu, Atike'nin gözü neden bantlı, neden bant takıyor, yarışmanın son bölümüne gözünde bantla çıkan yarışmacı görenleri endişelendirdi. Bantlı gözüyle 17 Ekim Pazartesi akşamı da yarışmaya dahil olan Atike, önceki akşam eleme potasından son dakikada kurtulmuştu. Atike'nin dün akşamdan durumunu bilmeyenler için yeniden "Atike'nin gözüne ne oldu, neden gözü bantlı" sorusunun cevabını güncelliyoruz. Atike, gözüne ne olduğunu ve neden bandaj taktığını açıkladı. 

MasterChef Türkiye yarışmasının yeni sezon yarışmacılarından Atike, yarışmanın 16 Ekim Pazar günkü bölümünde gözlerinde bantla mutfağa çıktı.

Atike'yi bu halde görenler ise haliyle merak ederek, Atike'nin gözüne ne oldu, neden bant takıyor şeklinde soru işaretleriyle meraklarını gidermeye çalıştı.

Atike'nin gözüne ne oldu, neden bant takıyor
Atike'nin gözüne ne oldu, neden bant takıyor?

 

Atike programa katılırken konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, gözlerinin bilinmeyen bir nedenden dolayı enfeksiyon kaptığını bu nedenle ilaçladıktan sonra bantlamak zorunda kaldığını söyledi. 

Atike 

 

Atike, gözüyle ilgili olarak, akşam her şeyin bir anda başladığını, göz kapağının bir anda iltihaplanarak kalınlaştığını ve korneada çizik meydana geldiğini, ayrıca görme kaybı yaşamaya başladığını, bunun akabinde ilaç kullanarak bandajlamak zorunda kaldıklarını söyledi. 

Gözüyle ilgili olarak doktorun ne dediğini soran jüri üyelerine Atike, "ilaç ve damla verdi, bir süre bandajlı kalması gerektiğini söyledi" dedi.

Atike'nin gözü enfeksiyo nedeniyle bantlı görünüyor. 

11 YAŞINDA KIZ ÇOCUĞU VAR

Atike Bozyaka 34 yaşında ve yarışmaya İzmir'den katılıyor.

Profesyonel aşçı olan Atike Bozyaka Masterchef ilk turda 2 evet alarak 2. tura yükselmişti.

Atike Bozyaka 2. turda en iyi tabağı çıkartarak bir üst tura ismini yazdırmıştı.

3 hafta yedeklerde mücadele eden Atike sonunda ana kadroya girmeyi başardı.

Çocuğu olan Atike'nin kızı 11 yaşında..

 

Yorumlar