Aslı Enver hamile mi? Aslı Enver kiminle evli, eşi kimdir?

Aslı Enver'in hamile olup olmadığı magazin dünyası tarafından merakla sorulurken, eşinin kim olduğu sorusu yine bu aralar cevap arayan sorulardan biri oldu.

Google Haberlere Abone ol
Aslı Enver hamile mi? Aslı Enver kiminle evli?

Aslı Enver hamile mi, kaç aylık hamile, eşi kimdir, kiminle evli soruları merakla soruluyor. 

ASLI ENVER HAMİLE Mİ?

Ünlü oyuncu Aslı Enver, anne olmaya hazırlanırken hamilelik süreciyle ilgili ayrıntıları paylaştı. Enver, 12 Kasım 2022 tarihinde Berkin Gökbudak ile evlendi ve kısa bir süre sonra hamile olduğunu duyurmuştu.

Aslı Enver hamile mi? Aslı Enve kiminle evli, eşi kim?
Aslı Enver hamile mi? Aslı Enve kiminle evli, eşi kim?

 

Habertürk gazetesinden Atakan Makar'ın haberine göre, ilk kez anne olacak olan Aslı Enver, Mehmet Günsur ile birlikte başrollerini paylaştığı "Arayış" adlı projenin özel bir etkinliğine katıldı. Her geçen gün artan heyecanını muhabirlerle paylaşan Enver, hamilelik süreci hakkında konuştu.

Enver, "Her şey yolunda. Süreç gayet güzel gidiyor" diyerek hamilelik sürecinin olumlu ilerlediğini ifade etti. Rol arkadaşı Mehmet Günsur'un daha önce evlendiği Katerina Mongio ile olan ilişkisinden iki çocuğunun dünyaya geldiğini de belirtti.

Bir muhabirin, "Bu süreçte Mehmet Bey'den destek alıyor musunuz? Onun tecrübeleri size yardımcı oluyor mu?" sorusuna Enver, "Tabii ki. Herkes kendi deneyimlerini birbirine aktarıyor" şeklinde yanıt verdi.

Ayrıca, daha önce yaptığı bir açıklamada Enver, bebeğini Türkiye'de doğuracağını belirtmişti. Doğum yöntemi konusunda ise doktorun tavsiyesine göre hareket edeceğini ve mümkünse normal doğum yapmayı umduğunu dile getirdi.

Enver, evlenmeden hemen önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada da ilişkilerinin iyi gittiğini ve devam ettiğini söylemişti.

ASLI ENVER KİMDİR?

Aslı Ayten Enver, Türk bir oyuncudur. 10 Mayıs 1984 tarihinde Londra'da doğmuştur. Kıbrıs Türkü bir babanın ve eğitim için Türkiye'ye giden bir annenin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. 12 yaşına kadar Londra'da yaşayan Enver, ailesiyle birlikte Türkiye'ye taşınmıştır. Tiyatro kariyerine başlamadan önce, ülke değişimi nedeniyle bocaladığı bir dönem geçirmiştir. Ancak annesinin yönlendirmesiyle Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi almaya başlamıştır.

Oyunculuk kariyerine ilk adımını 2005 yılında Türkü Turan ve Hazal Kaya ile birlikte Molped reklamında oynayarak atmıştır. Pera Güzel Sanatlar Lisesi ve Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Enver, kariyerinin başlarında TRT 1'de yayımlanan bir sit-comda kısa bir rol almış ve ardından "Ayna" adlı kısa filmde oynamıştır. 2007-2011 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan "Kavak Yelleri" adlı gençlik dizisinde "Mine Ergun" karakterini canlandırmıştır. Daha sonra "Hayat Bilgisi" ve "Suskunlar" dizilerinde de rol almıştır.

Enver, D Productions'ın Kanal D için hazırladığı "Kayıp" dizisinde "Özlem Albayrak" karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında "Bana Artık Hicran De" dizisinde, 2015 yılında "Mutlu Ol Yeter" dizisinde başrol oynamıştır. Ayrıca 2015 yılında Dolunay Soysert ile birlikte "Personel" adlı oyunda "Emma" karakterini canlandırmıştır. 2016 yılında "Kardeşim Benim" adlı filmde "Zeynep" karakterini oynamıştır ve aynı yıl "Kış Güneşi" dizisinde "Nisan" karakteriyle yer almıştır. 2017-2019 yılları arasında "İstanbullu Gelin" adlı dizide Özcan Deniz ile birlikte başrolü paylaşmıştır. 2020 yılında Star TV'de yayımlanan "Babil" dizisinde "Nihal (Ayşe Karaali)" karakterini canlandırmıştır.

Kişisel hayatına gelince, Enver 13 Temmuz 2012 tarihinde Birkan Sokullu ile evlenmiştir, ancak 27 Ağustos 2015'te boşandıklarını duyurmuşlardır. 2015 yılında "Kardeşim Benim" filminde Murat Boz ile yakınlaşması sonrasında 2016 yılında ilişkilerinin başladığını açıklamışlardır, ancak daha sonra 6 Mayıs 2017 tarihinde ayrılmışlardır. Kasım 2018'de yeniden bir araya gelen çift, Ekim 2019'da tekrar ayrılmıştır. Enver, 12 Kasım 2022 tarihinde iş insanı Berkin Gökbudak ile evlenmiştir.

Yorumlar