Angus Cloud neden öldü?

Angus Cloud'un ölüm sinema dünyasında üzüntüyle karşılandı. Cloud'un babasının ölümünde kısa bır süre sonra ölümü ise yakınlarının acısını daha da artırdı.

Google Haberlere Abone ol
Angus Cloud neden öldü?

Angus Cloud neden öldü, ölüm sebebi belli oldu mu ünlü oyuncunun sevenleri tarafından merakla soruluyor. Ünlü Amerikan HBO kanalının popüler dizisi Euphoria'nın "Fez" karakterini canlandıran yetenekli oyuncu Angus Cloud, hayatını kaybetti. Genç aktör, kısa bir süre önce babasını kaybetmiş ve ruhsal zorluklarla mücadele ediyordu.

ANGUS CLOUD NEDEN ÖLDÜ?

Euphoria dizisindeki Fezco rolüyle tanınan Amerikalı oyuncu, tam adıyla Conor Angus Cloud Hickey, 10 Temmuz 1998'de dünyaya gelmişti. Sanat alanındaki yeteneğiyle dikkat çeken Angus Cloud, Oakland Sanat Okulu'nda Üretim Tasarımı eğitimi almıştı. İlginç bir tesadüfle, Brooklyn'deki Barclays Center'a yakın bir tavuk ve waffle restoranında çalışırken, kendisini dolandırdığından şüphelendiği Euphoria döküm ajanı Jennifer Venditti tarafından keşfedilmişti. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra "The Line", "North Hollywood" gibi filmlerde de başarılı performanslar sergilemişti.

Angus Cloud neden öldü
Angus Cloud

 

Genç yetenek, 31 Ağustos tarihinde ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki evinde hayatını kaybetti. Ailesi henüz kesin ölüm nedeni konusunda bir açıklama yapmamış olsa da, genç oyuncunun babasının ölümüyle başa çıkma zorluğu nedeniyle intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Ölüm nedeni, yapılacak olan otopsinin ardından netlik kazanacak. Angus Cloud, kısa süre içinde edindiği başarılar ve yetenekleriyle hatırlanmaya devam edecek.

ANGUS CLOUD KİMDİR?

Conor Angus, veya tam adıyla Conor Angus Cloud Hickey (10 Temmuz 1998 - 31 Temmuz 2023), HBO televizyon dizisi Euphoria'da Fezco karakteriyle tanınmış olan Amerikalı bir oyuncudur.

Cloud, ailesiyle birlikte önceleri İrlanda'ya taşınma planları yapmalarına rağmen Euphoria dizisi için seçmelere katılmadan önce Oakland, Kaliforniya'da yaşamaktaydı. Üretim Tasarımı alanında Oakland Sanat Okulu'nda eğitim aldı. Brooklyn'de, Barclays Center'a yakın bir tavuk ve waffle restoranında çalışırken, Cloud, Euphoria dizisinin oyuncu seçim ajanı Jennifer Venditti tarafından fark edilerek keşfedildi.

Yorumlar