Amazon fırsatçılara geçit vermedi

Dünya genelinde yayılmaya devam eden korona virüs salgını sonrası artan maske fırsatçılığına dünya devi Amazon firması geçit vermedi.

Google Haberlere Abone ol
Amazon fırsatçılara geçit vermedi

Dünya devlerinden olan online satış platformu Amazon, dünya genelinde hızla yayılmaya devam eden korona virüs sebebi ile maske fiyatlarının artmasının ardından sitesinden bunu fırsatçılığa çevirerek fahiş fiyata satılan 1 milyon ürünü sitesinden kaldırdı. Amazon yaptığı açıklama ile fahiş fiyatlandırmaya izin verilmeyeceğini söyledi.

amazon maske satışı

MASKE FIRSATÇILIĞINA DUR DEDİ!

E-ticaret alanında dünya devi sayılan Amazon, maske fırsatçılığına dur dedi.Dünya genelinde hızla yayılan ve birçok insanın ölümüne sebep olan korona virüsten korunmak amacı ile takılan maskelerin fiyatlarının fırsatçılar tarafından fahiş bir şekilde arttırılması Amazonu harekete geçirdi. Böyle birşeye müsade etmeyeceklerini açıklayan firma 1 milyon ürünün sitelerinden satışını engelledi.

GÜVEN KAYBETMEK İSTEMİYOR

Amazon tarafından yapılan açıklamada, “Bazı ürünlerin gerçek fiyatından çok daha yüksek fiyatlarla satışa sunulması nedeniyle on binlerce ürün satıştan kaldırıldı” denildi. Tüketicinin güveni kaybetmek istemeyen Amazon’un fiyatlandırma politikasına göre, aynı ürün farklı şirketler tarafından farklı ücretlere satışa sunulabiliyor.

 amazon maske satışı

Yorumlar