Akbank kredi kartı Wings tamamen yenilendi

"Yenilenen Wings dünyasının temelinde şeffaflık ve kolay anlaşılırlık var. Mil programımızı da buna göre yeniden tasarladık. Müşterilerimize yüksek mil puan kazandırarak, kazandıkları mil puanlarını yıllık kullanım kotası olmaksızın, sınırsızca kullanmalarını sağlıyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Akbank kredi kartı Wings tamamen yenilendi

Akbank'ın kredi kartı Wings, 15'inci yılında uçtan uca bir dönüşüm geçirerek yeni marka kimliği, uçuş programı ve ayrıcalıkları ile müşterilerle buluşuyor.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, daha çok kazandıran yeni mil programıyla dikkati çeken Wings'in kart ayrıcalıklarına, bankacılık ürünleri ile zenginleşen faydalar eklendi. Wings sahipleri artık Akbank'taki birikimleri arttıkça daha fazla "mil puan" ve cazip ayrıcalıklar kazanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, bugüne kadar müşterilerine milyarlarca mil puan kazandıran Wings'in, mil programının yenilenmesi ile çok daha güçlü ve rekabetçi hale geldiğini belirtti.

Pazarda net faydalar sunarak özel bir ürün deneyimi yarattıklarını aktaran Yüce, şunları kaydetti:

"Yenilenen Wings dünyasının temelinde şeffaflık ve kolay anlaşılırlık var. Mil programımızı da buna göre yeniden tasarladık. Müşterilerimize yüksek mil puan kazandırarak, kazandıkları mil puanlarını yıllık kullanım kotası olmaksızın, sınırsızca kullanmalarını sağlıyoruz. Böylece müşterilerimizi dilediği hava yolundan hediye uçak biletine artık daha da hızlı ulaştırıyor, yeni deneyim ve ayrıcalıklar ile daha kısa sürede buluşturuyoruz. Üstelik müşterilerimiz yurt dışı alan vergilerini de kazandıkları mil puanlarıyla ödeyebiliyor. Uçuş programımızın yanında seyahat ve günlük yaşamlarında da müşterilerimize ayrıcalıklar sunuyoruz. Wings sahipleri, yeni lezzetleri denerken, yeni tecrübeler yaşarken, otel ve restoranlardaki indirim ile 'Wingsli' olmanın keyfini yaşıyor."

Yüce, markalarının yeni mottosunun, Wings sahiplerinin özel ve kendilerine has bir çizgisi olduğunu vurgulayan "Kendi Çizgin" olduğunu bildirdi.

Wings ile kendi çizgisi olanlara benzersiz ve özel deneyimler sunarak, yenilikçi ve dinamik bir hayat tarzının kapılarını araladıklarını ve onlara çok çeşitli ayrıcalıklar sunduklarını aktaran Yüce, "Bu ekosistemin anahtarı olan kartımızı da tüm marka kimliğimizle birlikte sıfırdan tasarladık. Yeni logo ve kartımızın tasarımlarını dünyada önemli projelere imza atmış Pentagram ile çalıştık. Wings sahiplerinin bir çizgisi olduğunu zaten biliyorduk. Biz de bunun altını tüm görsel çalışmalarımızda çizmek istedik." ifadelerini kullandı.

- "Kartımızın faydalarını bankacılık ürünleriyle güçlendirdik"

Akbank Ödeme Sistemleri Bölüm Başkanı Yasin Mengüllüoğlu da Wings'in yeni mil programı ile müşterilerin, Akbank'taki varlıkları arttıkça ve Akbank'ın bankacılık ürünlerini kullandıkça daha çok mil puan kazanabileceklerini bildirdi.

Yenilenen Wings ile müşterilerin bankada ilk andan itibaren ayrıcalıklı olduğunu belirten Mengüllüoğlu, programın bankacılık ürünleriyle olan ilişkisi konusunda şu değerlendirmelerde bulundu:

"Wings, artık bankacılık ürünleriyle konuşan çok daha bütünsel bir programa sahip. Müşterilerimizin Akbank'taki varlıklarına göre değişen 3 programımız bulunuyor; Classic, Black ve Black Plus. 300 bin TL'ye kadar varlığı olan müşterilerimiz Classic, 600 bin TL'ye kadar varlığı bulunan müşterilerimiz Black, 600 bin TL ve üzeri olan müşterilerimiz ise Black Plus programının özelliklerinden yararlanabiliyor. Black ve Black Plus programındaki müşterilerimiz ücretsiz para transferi, ücretsiz ortak ATM kullanımı ve indirimli kredi faiz oranları gibi bankacılık ayrıcalıklarına Wings sayesinde ulaşıyor.

Tüm programlardaki müşterilerimize sadece kart harcamalarından değil, bankacılık ürünlerinden de mil puan kazandırıyoruz. Otomatik fatura ödeme talimatlarında, BES, artı para, tamamlayıcı sağlık sigortasında, konut/taşıt kredilerinde ve fon talimatlarında Wings sahiplerine 200 bine varan mil puan kazandırıyoruz. Böylece hayatlarında ilerlemelerini sağlayacak adımları Akbank'la atarken, onları yeni seyahat planlarına daha da hızlı yaklaştırıyoruz."

- "Wings'le müşteriler, seyahat deneyimini konfora dönüştürüyor"

Mengüllüoğlu, müşterilerinin, kazandıkları mil puanları ile ne kadarlık bilet alabileceklerini kolayca hesaplamalarını sağladıklarını aktararak, "Örneğin, biriktirilen her 100 mil puan yurt içi uçuşlarında 1 TL ederken yurt dışında 2 kat daha da değerlenerek 2 TL olarak hesaplanıyor. Kolay ve anlaşılır Mil Puan programımız ile müşterilerimizin herhangi bir hesaplama aracına ihtiyaç duymadan uçmalarını sağlıyoruz. Üstelik müşterilerimiz, bankamızdaki varlıklarını artırdıkça, seyahat ve restoran harcamalarında bizi tercih ettikçe, yurt dışında kartlarını kullandıkça daha fazla mil puan kazanıyor." ifadelerini kullandı.

Wings'le müşterilerinin seyahat deneyimini konfora dönüştüren ve günlük yaşamlarını zenginleştiren ayrıcalıkları da katlayarak devam ettirdiklerini bildiren Mengüllüoğlu, şunları kaydetti:

"Müşterilerimiz havalimanına giderken yüzde 75'e varan transfer indirimi, yüzde 50'ye varan havalimanı otopark indiriminden yararlanabiliyor. Black programı müşterilerimiz ayda 1 kez, Black Plus programı müşterilerimiz ise ayda 2 kez Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hızlı geçiş hakkını kullanarak yolculuklarına ayrıcalıklarla başlıyor. Bununla da kalmıyor, otel ve restoranlarda sağladığımız indirimlerle müşterilerimizin yeni tecrübeleri en iyi şekilde yaşaması için bütünsel bir yaklaşım sergiliyoruz. Wings sahipleri, tüm otellerde yüzde 10'a varan indirimden yararlanırken, Wings Style otellerimizde yüzde 20’ye varan indirimden yararlanabiliyor. Ayrıca, yeni lezzetleri restoranlarda ekstra mil puan kazanarak, yüzde 15'e varan indirim ile keşfediyor. Üstelik Wings Style mekanlarımızda herhangi bir üst sınır olmaksızın yüzde 20’ye varan indirimin tadını çıkartıyorlar. Müşterilerimizin tüm bu özelliklerden yararlanmak için tek yapması gereken Akbank Mobil'den Wings programlarına katılmak."

- Wings tanıtımına özel kampanya

Verilen bilgiye göre, Akbank, Wings tanıtımına özel bir kampanya düzenledi. 30 Kasım’a kadar ilk kez Wings sahibi olanlar, 20 Aralık'a kadar toplam 10 bin TL harcamaları karşılığında yurt içinde 1.000 TL, yurt dışında ise 2 bin TL değerinde uçak bileti alımında kullanılabilecek 100 bin mil puan kazanacak.

Yenilenen Wings'e, Akbank Mobil'den, Juzdan'dan, akbank.com ve wingscard.com.tr'den, Akbank İnternet Şube'den, tüm Akbank şubelerinden ve Akbank Müşteri İletişim Merkezi'nden başvurulabiliyor.

 

Yorumlar