AK Parti Güngören 6. Olağan İlçe Kongresi

- Adalet Bakanı Gül: - "15 Temmuz'da da bir kez daha bu milletin adamını yemeye çalıştıklarında, bu milletin adamı, 'Ben milli iradeden başka hiçbir güç tanımam' dedi, bütün oyunları bozuldu. 'Menderes'i, Özal'ı, Erbakan'ı koruyamadık, bu ülkenin adamı, bu milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı yedirmeyeceğiz' dedik, hamdolsun yedirmedik"

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Güngören 6. Olağan İlçe Kongresi

İSTANBUL (AA) - Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "15 Temmuz'da da bir kez daha bu milletin adamını yemeye çalıştıklarında, bu milletin adamı, 'Ben milli iradeden başka hiçbir güç tanımam' dedi, bütün oyunları bozuldu. 'Menderes'i, Özal'ı, Erbakan'ı koruyamadık, bu ülkenin adamı, bu milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı yedirmeyeceğiz' dedik, hamdolsun yedirmedik" dedi.

AK Parti Güngören 6. Olağan İlçe Kongresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Kongrede konuşan Adalet Bakanı Gül, "hasta" denilen dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'yi ayağa kaldırdığını, AK Parti davasının "güçlü Türkiye" anlamına geldiğini söyledi.

Türkiye'nin sınır ötesinde milletin birliğini, güvenliğini korumak için operasyon yaptığını ifade eden Gül, "Türkiye, milli sanayisi ve milli ekonomisiyle bugünlere geldiyse Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ülkeye yaptığı büyük hizmetlerden dolayıdır, bu büyük gücün en büyük destekçisi de aziz milletimizdir." diye konuştu.

Adalet Bakanı Gül, şunları kaydetti:

"Bu sandıktan kim çıktıysa birileri rahatsız oldu. Bu sandıktan Menderes çıktı, birileri rahatsız oldu, sandığın karşısına darağacı kuruldu. Bu sandıktan Erbakan çıktı birileri rahatsız oldu, postmodern darbeler yaptılar. Milletin adamı, ne zaman sandıktan çıktıysa millet daima memnun oldu ama vesayetçiler, darbeciler bundan rahatsız oldu. 15 Temmuz'da da bir kez daha bu milletin adamını yemeye çalıştıklarında, bu milletin adamı, 'Ben milli iradeden başka hiçbir güç tanımam' dedi, bütün oyunları bozuldu. 'Menderes'i, Özal'ı, Erbakan'ı koruyamadık, bu ülkenin adamı, bu milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı yedirmeyeceğiz' dedik, hamdolsun yedirmedik."

Darbecilerin, mahkemelerde hesap verdiğini anımsatan Gül, milletin hakkını savunmaya devam edeceklerini, Türkiye'yi daha güzel noktalara taşıyacaklarını belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker de, Türkiye'nin sınırları dışında terör örgütleri kullanılarak yeni bir yapı inşa edilmekte olduğunu, Orta Doğu'nun yeniden şekillendirilmeye çalışıldığını söyledi.

Eker, "1. Dünya Savaşı devam ediyor, biten 2. Dünya Savaşı'dır. 2. Dünya Savaşı, Avrupa devletlerinin kendi arasındaki savaştı ve onu bir birlik projesiyle tamamladılar. Ancak Osmanlı İmparatorluğu'nu hedef alan, İslam medeniyetini hedef alan 1. Dünya Savaşı, sonuçlarıyla, tezahürleriyle maalesef hala devam ediyor. Bu topraklarda yaşayan Müslümanları birbirine kırdırıp, bunlar arasındaki ihtilafı sadece bölünme emelleriyle derinleştirmeye çalışan zihniyet, terör örgütleri üzerinden bu tezgahı yürütüyor. Bu tezgahın önünde durabilen tek kişi, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır." değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından, AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Baş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye takdim etti.

Programa, AK Parti genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı.








Yorumlar