Cansın Helvacı kimdir A Haber Sunucusu Cansın Helvacı nerelidir kaç yaşında?

Cansın Helvacı kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Haber sunucuları arasında dikkat çeken isimlerden birisi olan Cansın Helvacı'nın biyografisi merak ediliyor. ATV'nin yan kuruluşlarından birisi olan A Haber'de sunuculuk yapan Helvacı'nın kariyeri ve özel hayatı merak konusu.

Google Haberlere Abone ol
Cansın Helvacı kimdir A Haber Sunucusu Helvacı

A Haber Sunucusu Cansın Helvacı kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Turkuvaz Medya Grubu kanallarından birisi olan A Haber'de sunuculuk yapan isimler kanalın sadık seyircileri tarafından sık sık merak edilir. Seyirci tarafından merak edilen suncular arasında Cansın Helvacı da yer alıyor. Peki, A Haber sunucusu Cansın Helvacı kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne mezunudur? Cansın Helvacı evli mi bekar mı?

CANSIN HELVACI KİMDİR?

İşte suncu Helvacı biyografisi ve hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

A Haber Sunucusu Cansın Helvacı kimdir?
A Haber Sunucusu Cansın Helvacı

 

A Haber Suncusu Cansın Helvacı 1989 yılında İzmir ilimizde dünyaya geldi.

Ünlü sunucunun anne ve babası Balkanlar'dan Türkiye'ye göçmüş ailelerdendir. 

Bir zamanlar Osmanlı toprağı olan ancak şimdilerde Yunanistan sınırları içerisinde bulunan Selanik ilinden gelen aile zamanında İzmir'e yerleşmiş. 

31 yaşında olan genç sunucu Cansın Helvacı ilk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı.

Üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde tamamladı.

Haber sunuculuğu deneyimini ilk olarak Habertürk'te yaşadı. Daha önce Habertürk ekranlarında sunuculuk yapan Cansın Helvacı şimdilerde A Haber kanalında gece haberlerini sunuyor.

Helvacı, A Haber ekranlarında hafta içi 23:00- 02:00 arası Gece Ajansı isimli programı sunuyor.

Ayrıca Memleket Meselesi isimli programı da hazırlayıp sunmaktadır.

Cansın Helvacı'nın evli mi bekar mı olduğu konusunda ise net bir bilgi bulunmamakla beraber, evlendiğine dair bir bilgi yok.

Bu nedenle Cansın Helvacı'nın henüz bekar olduğunu tahmin ediyoruz.

Cansın Helvacı, en son 14 Mayıs 2020 Perşembe akşamı sunduğu programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Yeni Şafak Yazarı Ali Saydam'ı konuk etti. Helvacı'nın konuklarına sorduğu konu ise siyasette son günlerde yaşanan gelişmeler oldu. 

 

Yorumlar